Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

Axel Muusfeldts fond

Axel Muusfeldts fond

Kemp & Lauritzen A/S er moderselskab i koncernen. Selskabet har to aktionærer, hvoraf Axel Muusfeldts fond ejer mere end 5 % af aktiekapitalen.

Axel Muusfeldts fond blev i 1982 stiftet af Axel Muusfeldt (1899-1988), der var administrerende direktør i og ejer af Kemp & Lauritzen A/S. Den erhvervsdrivende fond ejer næsten alle aktier i Kemp & Lauritzen A/S. Det giver særlige muligheder og en helt enestående styrke. Og det forpligter. Med fonden sikrer vi langsigtede investeringer, konstant udvikling og solid konsolidering.

Fondets bestyrelse består af ni medlemmer, tre af dem er valgt af og blandt medarbejderne i Kemp & Lauritzen A/S.

Fondets formål

  • er at yde støtte til stifterens efterkommere
  • er at yde hjælp til Kemp & Lauritzen A/S, dennes nuværende og tidligere medarbejdere og ledelse
  • er at yde støtte til fremme af erhvervsmæssige, kulturelle, videnskabelige og kunstneriske formål

Sådan søger du

Axel Muusfeldts Fond skifter i første halvår 2016 til et nyt hjemmesideformat og indfører en digitaliseret ansøgningsproces. I den forbindelse er det tidligere blevet angivet at fonden lukker for behandling af ansøgninger i perioden 7. marts til 8. april 2016. Grundet IT problemer med den ny hjemmeside er datoen for modtagelse af ansøgninger udskudt.

Der åbnes op for ansøgninger i det nye format d.15. juni 2016. 

Ansøgninger behandles på fondsbestyrelsesmøder hvert halve år (ca. 1 april og 1. oktober). Du får skriftlig besked om afgørelsen.

Bemærk

  • Støtte gives i begrænset omfang og i moderate portioner
  • For ansøgninger af sundhedsvidenskabelig karakter vil fondsbestyrelsen især tilgodese ansøgninger til projekter med et direkte klinisk perspektiv
  • For ansøgninger om støtte til kulturelle formål vil fondsbestyrelsen især tilgodese formål med et humanistisk eller socialt sigte
  • Ansøgninger om støtte til uddannelses- og videreuddannelsesformål, specialeudfærdigelse, studieophold og deltagelse i faglige sammenkomster vil ikke blive imødekommet

Unikt ejerskab

Vores ejerskab er unikt. Vi ejes af den erhvervsdrivende fond Axel Muusfeldts fond. Det giver særlige muligheder og en helt enestående styrke. Og det forpligter. Med fonden sikrer vi langsigtede investeringer, konstant udvikling og solid konsolidering.