Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Axel Muusfeldts Fonds medarbejderlegater 2021

For første gang uddeler Axel Muusfeldts Fond i dag torsdag den 24.juni medarbejderlegater á 50.000 kroner til syv medarbejdere i Kemp & Lauritzen.

Kemp & Lauritzen er ejet af Axel Muusfeldts Fond, der investerer overskuddet fra forretningen i Kemp & Lauritzens medarbejdere og i det danske samfund. I år uddeler fonden syv medarbejderlegater, der anerkender den enkelte medarbejders helt personlige indsats. De syv legatmodtagere har udmærket sig med enten deres særlige engagement, kunderelation, kollegiale indsats eller deres gode og innovative ideer.

Birgitte Holst, der er bestyrelsesmedlem i Axel Muusfeldts Fond, udtaler på vegne af fonden:
- Kemp & Lauritzen er en virksomhed, der er båret af kompetente og engagerede medarbejdere. Der er en imponerende kultur i hele forretningen, som handler om, at man gør sig umage og tager kvalitet personligt. Derfor er vi utrolig glade for, at vi kan være med til at hædre syv medarbejdere, der har en gjort en særlig forskel. Samtidig vil vi gerne bruge anledningen til at takke alle medarbejdere i Kemp & Lauritzen for deres store indsats, siger Birgitte Holst.

Axel Muusfeldts Fond blev stiftet i 1982, og fondens formål er at yde støtte til både nuværende og tidligere medarbejdere i Kemp & Lauritzen, samt at støtte relevante erhvervsmæssige, kulturelle og videnskabelige formål.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Kemp & Lauritzen har knap 2500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år.

 

 

Right content: