Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Digitalisering giver grønnere og billigere løsninger

Danske industrikæmper bruger digitalisering til at effektivisere forretningen og levere smartere løsninger til deres kunder. Det fortæller erhvervsmediet Finans, der onsdag 13. februar har interviewet malingkoncernen Hempel og installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen.

Installationsbranchen er inde i en rivende teknologisk udvikling, og derfor er digitalisering en naturlig og central del af forretningsudviklingen hos Kemp & Lauritzen. Sådan lyder det i dagens Finans fra Stig Frimann Poulsen, der er økonomidirektør hos Kemp & Lauritzen.

- Vi arbejder indgående med dataløsninger for at blive mere omkostningseffektive. Det kan f.eks. være 3D-scanning af bygninger, når vi laver installationer i et stort byggeri, siger Stig Frimann Poulsen.

Han fortæller også, at den teknologiske udvikling både er en fordel for kunderne og miljøet.

- Vi har blandt andet oprustet kraftigt på databrugen, når vi laver service af anlæg ude ved kunderne. I stedet for at servicere kunderne efter et fast skema, kan dataene nu fortælle os, hvor der reelt er behov for det. Den viden giver billigere og grønnere løsninger, der både kommer kunder og samfundet til gode, siger Stig Frimann Poulsen.

Kemp & Lauritzen A/S er Danmarks førende installationsvirksomhed, der beskæftiger cirka 2000 medarbejdere, fordelt over hele landet. Koncernen udfører tekniske løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl - og tilbyder alt fra daglig service, til store entrepriser og unikke specialer.