Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Endnu et solidt årsregnskab for Kemp & Lauritzen

Det er lykkedes Kemp & Lauritzen at skabe en stærkere og mere kundeorienteret forretning, som udvikler sig i forhold til fremtidens teknologier, og de tværfaglige tilbud til kunderne. Det fremgår af årsregnskabet for 2019, som Kemp & Lauritzen A/S i dag præsenterer.

Landets førende teknikvirksomhed fortsætter sin positive udvikling, og forbedrer igen i år sit årsresultat. Ifølge Kemp & Lauritzen afspejler årsresultatet, at de har styrket forretningen og processerne i det forgange år, til gavn for deres kunder og dem selv. 

- Vores kunder vælger os fordi, vi gør os umage og fordi, vi udvikler os. Vi er derfor tilfredse med vores årsregnskab og den udvikling, som vi gennemgår lige nu. Den betyder, at vi kan sikre endnu mere enkelhed og tryghed til vores kunder samtidig med, at vi forbedrer vores forretning, siger Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen. 

Kemp & Lauritzen A/S realiserede en omsætning på 2.232 millioner kroner i 2019, og resultatet før skat ender på 140,3 millioner kroner. Resultatet er positivt påvirket af, at virksomheden i løbet af 2019 har solgt sine to svenske datterselskaber. Justeret for dette, ser vi også en fremgang i resultatet for den tilbageværende danske forretning i forhold til året før. Kemp & Lauritzens egenkapital er steget til 433,6 millioner kroner pr. 31. december 2019.

Med salget af de svenske datterselskaber, skærper Kemp & Lauritzen sit strategiske fokus på Danmark, som også understreges af, at Kemp & Lauritzen den 6. februar i år kunne offentliggøre købet af teknikvirksomheden Lindpro A/S. Med handlen bliver Kemp & Lauritzen Danmarks største teknikvirksomhed med knap 2.700 medarbejdere.

- Vi glæder os over at fokusere fuldstændig på Danmark, hvor vi har en klar ambition om at være landets førende teknikvirksomhed. De knap 800 nye kollegaer fra Lindpro giver os en helt unik position i forhold til, at servicere vores kunder med flere stærke kompetencer og det glæder vi os til at folde ud, siger Peter Kaas Hammer.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen er ejet af Axel Muusfeldts Fond og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 135 år.

Læs vores årsrapport for 2019 her