Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Forretningsetik

Vi tager samfundsmæssigt ansvar

Løsninger af høj kvalitet, der bygger på samfundsmæssig ansvarlighed, er grundstenene i vores forretning. Med forskellige værktøjer sikrer vi, at vi altid leverer de bedste ydelser til vores kunder, samtidig med at vi lever op til vores samfundsmæssige ansvar.

Kvalitetsstyring

Høj kvalitet er en selvfølge. Gennem målrettet kvalitetsstyring sikrer vi, at vores produkter og ydelser mere end opfylder vores kunders og samarbejdsparters forventninger. Vi har de nødvendige autorisationer og certificeringer, og vi udvikler vores medarbejdere, så de leverer den bedste løsning. Hele tiden. Læs mere her.

Code of Conduct

Vores Code of Conduct sikrer etisk ansvarlighed. Alle medarbejdere og samarbejdspartnere har pligt til at overholde vores Code of Conduct. Se vores Code of Conduct her

Corporate Social Responsibility (CSR)

Vores CSR-politik handler om vores ansvarlighed i et globalt og samfundsmæssigt perspektiv, blandt andet menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, sociale vilkår, miljø og arbejdsmiljø. Vi har arbejdet med CSR længe før, det blev lovpligtigt. Fordi det er vigtigt for os. Og for samfundet. Se vores CSR-redegørelse her.

Kvalitetsstyring

  • Læs mere her.
     

Code of Conduct

  • Læs mere her
     

CSR

  • Læs mere her.