Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

Grundpiller

I Kemp & Lauritzen arbejder vi ud fra tre grundpiller

  • Kunden i centrum
  • Faglighed der sætter standarden
  • Handlekraft på alle niveauer

Vores kunder er i centrum

Vores kompetencer, specialer og høje grad af faglighed er fundamentet for at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov. Samtidig er det altafgørende for os, at vores arbejdsområder og produkter er relevante for vores kunder. Det kan kun ske gennem fornyelse, dialog og ægte engagement. Vi møder vores kunder dér, hvor vores kunder er. Det gælder i vores daglige samarbejde, hvor vi er lydhøre over for nye udfordringer og krav. Og det gælder helt konkret ved at indrette vores organisation, så vi geografisk og fagligt matcher markedet.

Vi sætter standarden

Hos os går tradition og fornyelse hånd i hånd. Vi sætter en ære i at professionalisere ny teknologi og sikre maksimal værdi for vores kunder. Vi er stolte af vores håndværk, vores mange års erfaring, og at vi til hver en tid er førende på vores felt. Fagligt fremsyn og integritet betyder, at vores løsninger fungerer optimalt, og at vores kunder får gavn af investeringerne fra første færd. Vores faglighed sætter standarden. Og den er høj.

Vi tør

Det er helt centralt for os, at vi agerer beslutsomt, korrekt og selvstændigt, så vi hurtigere finder vej til den optimale løsning for vores kunder. Vores medarbejdere har frihed til at tage ansvar og er klædt på til at tage beslutninger på stedet. Det sikrer mindre ventetid og mindre spildtid for vores kunder. Vores handlekraft er nøglen til at opnå optimale resultater.

Ejerskab

Axel Muusfeldts Fond ejer Kemp & Laurtizen med det formål at sikre et stærkt Kemp & Lauritzen til glæde for kunder, virksomheden og medarbejdere.

 

Vision

Kemp & Lauritzen vil være den førende og mest effektive kundeorienterede tekniske installationsvirksomhed i Danmark.

 

Mission

Kemp & Lauritzen sikrer erhvervskunder og offentlige kunder branchens bedste tekniske totalløsninger med et engageret team af kompetente medarbejdere.