Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen ansætter bæredygtighedschef

Louise Bjerregård Nielsen tiltræder som bæredygtighedschef i Kemp & Lauritzen. Her skal hun gå forrest for teknikvirksomhedens indsats for bæredygtig omstilling hos kunderne, i samfundet og inden for egne rækker.

Kemp & Lauritzen sætter den 1. november yderligere fokus på den grønne omstilling med ansættelsen af Louise Bjerregård Nielsen som bæredygtighedschef.

Hun kommer fra en stilling som bæredygtighedschef i Topsoe og har tidligere været ansat 17 år i Novo Nordisk – blandt andet som Senior Project Manager (Corporate Communications) og Global Project Manager (Public Affairs).

Peter Kaas Hammer, administrerende direktør i Kemp & Lauritzen, fortæller:

- Vi ser os selv som en væsentlig aktør inden for den grønne omstilling af det danske samfund. Her vurderer vi, at vi i særdeleshed bidrager til bæredygtigheden gennem vores mange energibesparende indsatser hos vores offentlige og private kunder over hele landet. Og lige så vel som vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel udefra, har vi en vigtig opgave i at reducere miljøpåvirkningen fra vores egen virksomhed, siger han og tilføjer:

- Med ansættelsen af Louise er jeg sikker på, at vi får vi den helt rigtige kapacitet til at opskalere og optimere vores samlede indsats for grøn omstilling – og vi glæder os meget til at få Louise ombord.

Bæredygtighed både udadtil og indadtil
Louise Bjerregård Nielsen ser frem til at blive en del af Kemp & Lauritzen:

- Jeg har stor respekt for det enorme vidensniveau og bredden af tekniske kompetencer, som Kemp & Lauritzen rummer. Og jeg er stolt af at blive en del af en virksomhed, som hver dag bidrager til at nedbringe CO2-aftrykket hos sine kunder og i samfundet. Denne grønne omstilling glæder jeg mig til at sætte yderligere skub i – med intelligente tekniske løsninger, digitalisering, energioptimering og fokus på genanvendelse som vigtige løftestænger, siger hun og afslutter:

- Samtidig ser jeg frem til at trække i arbejdstøjet, når det kommer til at reducere Kemp & Lauritzens eget CO2-aftryk. Vi kommer til at sætte yderligere fokus på ansvarligt forbrug, logistik og produktion. Og dét kalder på flere vigtige indsatsområder som blandt andet omlægning af vores bilflåde, intelligent ruteplanlægning, reduktion af forbrug i egne bygninger, brug af vedvarende energi, bæredygtige materialer og effektiv affaldshåndtering.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af de broer, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen består af 2.400 medarbejdere og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i 140 år.

For yderligere information, kontakt konstitueret kommunikationschef Benjamin Risum Jul på beriju@kemp-lauritzen.dk eller 4138 9768.

 

Right content: 

Louise Bjerregård Nielsen, bæredygtighedschef