Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen ansætter kommunikations- og marketingchef

Karen Thure bliver ny kommunikations- og marketingchef i Kemp & Lauritzen og tiltræder stillingen den 1. maj 2018. Hendes opgave bliver at løfte kommunikationsindsatsen for landets største teknik- og servicevirksomhed både udadtil og indadtil.

Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør for Kemp & Lauritzen, glæder sig over at have fundet en kommunikations- og marketingchef med yderst relevant erfaring, der kan løfte den kommunikative og politiske opgave for en virksomhed, der beskæftiger knap 2000 medarbejdere fordelt over hele landet. 

- Jeg er rigtig glad for at få Karen Thure med ombord netop nu, hvor Kemp & Lauritzen har påbegyndt sin næste udviklingsrejse. Dialogen med omverdenen og vores medarbejdere skal selvfølgelig afspejle vores indsats, og her kommer Karen med en tung erfaring indenfor kommunikation og politik, som gerne skal komme vores kunder, medarbejdere og hele branchen til gode, siger Peter Kaas Hammer.

Karen Thure kommer fra en stilling som pressechef for Dansk Energi, hvor hun har været de seneste tre år. Hun kom til energibranchen med seks års erfaring fra Christiansborg, hvor hun senest var særlig rådgiver for daværende beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, der i dag er formand for Socialdemokratiet. Selv siger Karen Thure om sin nye opgave i bygge- og teknikbranchen:

- Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven for Kemp & Lauritzen, hvor ordentlighed og stolthed er et varemærke og hvor dedikerede kollegaer hjælper kunderne og hver dag er med til at bygge vores samfund op rundt om i hele Danmark. De mange historier skal selvfølgelig ud og leve, siger Karen Thure.

Right content: 

 

Kemp & Lauritzen A/S er Danmarks største teknik- og servicevirksomhed og beskæftiger i dag cirka 2000 medarbejdere fordelt i hele landet.

Peter Kaas Hammer tiltrådte som adm. direktør den 1. august 2017.

Virksomheden tilbyder tekniske løsninger inden for el, rør/VVS og ventilation enten som enkeltstående projekter eller som tværfaglige tekniske entrepriser.