Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen A/S ansætter ny adm. direktør

Peter Kaas Hammer tiltræder som ny administrerende direktør hos Kemp & Lauritzen. Bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen er tilfreds med, at det er lykkedes at finde en så stærk kandidat i løbet af få måneder.

Kemp & Lauritzen ansætter en ny adm. direktør, efter Allan Jørgensen valgte at forlade virksomheden i juni måned. Peter Kaas Hammer tiltræder senest den 1. oktober 2017 og Kemp & Lauritzens direktion kommer herefter til at bestå af CEO Peter Kaas Hammer og CFO Tue Sjøntoft. Virksomheden har en klar strategi frem mod 2020, og den nye direktør Peter Kaas Hammer er den rette til at fortsætte arbejdet sammen med Tue Sjøntoft, fastslår bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen.

”Vi har fundet en fremragende kandidat i Peter Kaas Hammer. Han forstår virksomheden, værdierne og hvor vi skal hen med Kemp & Lauritzen i de kommende år. Virksomheden har et virkeligt godt udgangspunkt for vækst i de kommende år under denne kompetente ledelse,” siger han.

Boris Nørgaard Kjeldsen sender en varm tak til CFO Tue Sjøntoft, der har været udpeget som konstitueret CEO under processen med at finde en ny CEO.

Peter Kaas Hammer har tidligere arbejdet som CEO i Lindpro A/S, et selskab i MT Højgaard koncernen. Hans primære ledelsesopgave bliver at fortsætte virksomhedens rejse mod at blive en endnu mere kundevendt og tværfaglig organisation, der samler alle kompetencer i ét samlet servicetilbud.

Peter Kaas Hammer kommer til en koncern, der de seneste år er vokset både ved organisk vækst og ved en række opkøb – særligt betydende var overtagelsen af Glenco i 2011 – og som er absolut markedsleder på det tekniske installationsmarked. Omsætningen er steget fra 1 mia. kr. i 2007 til 2,5 mia. kr. i 2015, hvor koncernens medarbejderskare er vokset til over 2000.

For yderligere information, kontakt venligst:

Bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen på tlf. 4020 6000
Konst. Adm. direktør Tue Sjøntoft, Kemp & Lauritzen på tlf. 9137 5145

 

Om Kemp & Lauritzen
Kemp & Lauritzen-koncernen er en af Danmarks ældste og største aktører inden for tekniske løsninger, og i dag omsætter koncernen for 2,5 mia. kr. og beskæftiger godt 2.000 medarbejdere fordelt på 28 lokationer, heraf to i Sverige. Koncernen Kemp & Lauritzen tilbyder tekniske løsninger inden for el, rør/VVS og ventilation enten som enkeltstående projekter eller som tværfaglige tekniske entrepriser.

Kemp & Lauritzen er organiseret i de tre områder Teknikhuse, Tekniske Entrepriser og Specialer.

Teknikhuse – der samler koncernens kompetencer indenfor teknisk service.

Teknikhuse er en geografisk opdelt serviceorganisation der dækker hele Danmark ud fra 6 geografiske områder, København, Sjælland, Fyn, Syd - og Sønderjylland, Midtjylland samt Nordjylland. I hvert af de geografiske områder er Teknikhuse repræsenteret med mindst et større domicil.

Tekniske Entrepriser – der samler koncernens kompetencer indenfor prissætning, projektering og udførelse af større entrepriseopgaver.

Specialer – der samler selskabets kompetencer indenfor forskellige industrisegmenter.

De enkelte specialer har kun begrænsede lighedspunkter indenfor produkter, men fokuserer på hver deres specialkompetence og opererer ofte på egne definerede markeder.

Læs mere på: kemp-lauritzen.dk