Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen i fornem praktikfinale

”Jeg har været en del af holdet fra starten af,” fortæller energiteknolog Ulv Cluzeau om sin praktik ved Kemp & Lauritzen i afdelingen Proces og ESCO i Aarhus. Det var faktisk så godt, at han har nomineret Kemp & Lauritzen til prisen som bedste praktikophold og vi er nu i finalen til at blive landets bedste i konkurrencen.

Tidligt i hans praktikforløb fik Ulv lov til at komme med i et projekt, hvor en folkeskoles elektroniske styringssystem af ventilation og varme ikke kørte særligt godt. Sammen kiggede Claus Buus (projektleder i Kemp & Lauritzen) og Ulv på det, lavede tests - og så tog Ulv over.

”Det var fedt at arbejde med og lære det område at kende, for CTS vidste jeg ikke så meget om. Men jeg kastede mig ud i det og begyndte at lære det at kende for at kunne fikse det,” fortæller han og smiler: ”Og i dag er det jo løst, og bygningen bruger meget mindre energi.”

I starten af marts havde Ulv sidste dag ved Kemp & Lauritzen, og siden har han arbejdet med sin hovedopgave sammen med en studiemakker. Det handler igen om en folkeskole og energioptimering. ”Vi laver i princippet samme gymnastik, som jeg gjorde under praktikken. Vi måler på varme, ventilation og isolation, og vi håber at kunne finde frem til en del energioptimeringer og besparelser,” forklarer Ulv.

Hans planer for tiden efter studiet har også ændret efter praktikopholdet.

”Da jeg startede på studiet, ville jeg læse videre på Energy Management i Aalborg. Det vil jeg ikke nu. Nu vil jeg hellere have mere praktisk erhvervserfaring som energiteknolog, da det giver en større baggrundsviden at trække på, og det vil gøre mig endnu dygtigere,” siger han.

Finalen for Årets Dania-praktik løber af stablen den 4. maj, og vi krydser spændte fingre.
 

Right content: 

På billedet ses praktikant Ulv Cluzeau og projektleder Claus Buus 

Du kan læse den fulde pressemeddelelse fra Erhvervsakademiet Dania her