Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen i regeringens klimapartnerskab for byggeri og anlæg

Regeringen har nedsat 13 klimapartnerskaber, der skal bidrage med viden og initiativer til regeringens kommende klimahandlingsplan. Peter Kaas Hammer, adm. direktør i Kemp & Lauritzen, er formand for arbejdsgruppen, der byder ind med viden om energieffektivisering og optimeret drift i partnerskabet for bygge- og anlægsbranchen.

Installationsbranchen har meget at byde på, når det kommer til den grønne omstilling af det danske samfund. Sådan siger Peter Kaas Hammer om den erfaring og viden, som Kemp & Lauritzen kan bidrage med i regeringens klimapartnerskaber.

- I Kemp & Lauritzen er vi med til at skabe sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger i hele landet. Derfor er det helt naturligt for os, at vi stiller vores tekniske viden og erfaring til rådighed, og er med til at skabe fremtidens grønne løsninger, siger Peter Kaas Hammer.

Han glæder sig over, at bæredygtighed i den grad bliver sat på dagsordenen, og fremhæver i den sammenhæng al den teknologi, der allerede findes, og som vi bør gøre meget mere brug af. 

- Teknologien i installationsbranchen er til rådighed, og kompetencerne er til stede. Så nu gælder det om, at vi peger på, hvilke incitamenter de skal se nærmere på fra politisk side, så vi kan gøre endnu mere brug af de mange tekniske muligheder, der allerede findes, siger Peter Kaas Hammer.

De 13 klimapartnerskaber skal aflevere deres bidrag til regeringen den 16. marts 2020, og regeringens klimahandlingsplan forventes at blive vedtaget efter sommeren 2020.

Kemp & Lauritzen er landets førende teknikvirksomhed med knap 2.000 medarbejdere over hele landet. Virksomheden leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Kemp & Lauritzen har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 135 år.

Right content: 

 

På billedet er fra venstre Peter Kaas Hammer, adm. direktør, Kemp & Lauritzen, Ingrid Reumert vice president, Velux Danmark A/S, Kaare Dybvad Bek, Boligminister (S), Jesper Kristian Jacobsen, adm. Direktør, Aarsleff A/S, Henrik Frank Nielsen, Senior Vice President, Rockwool.