Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen leverer et stærkt og meget tilfredsstillende årsregnskab for 2022

Der er både stigende omsætning og indtjening hos landets førende teknikvirksomhed, der i dag kan præsentere sit årsregnskab for 2022. Samlet set styrker Kemp & Lauritzen sin forretning og ambition om at være Danmarks førende digitale og grønne teknikpartner - og en af landets bedste arbejdspladser.

På trods af et uforudsigeligt marked, har Kemp & Lauritzen haft endnu et år med et højt aktivitetsniveau på tværs af hele forretningen. Det fortæller Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen: 

- Over de seneste år har vi styrket det forretningsmæssige fundament i Kemp & Lauritzen, samtidig med, at vi har arbejdet med at komme endnu tættere på vores kunder. Det har resulteret i, at vores aktivitetsniveau har været stigende i 2022, og tilsvarende vores indtjening, siger Peter Kaas Hammer og fortsætter:

- Vi er i endnu højere grad lykkedes med at få sammenhængskraften i vores mange kompetencer og ydelser til at spille sammen, og det kommer både vores kunder og os selv til gavn. Samtidig har vi arbejdet meget med at differentiere os på den proces, hvormed vi i alle faser arbejder sammen med vores kunder, og det ser vi nu effekterne af, siger Peter Kaas Hammer.

Kemp & Lauritzen har realiseret en omsætning på 3.300 Mio.kr., hvilket er 154 mio. kr. mere end i 2021. Driftsindtjeningen (EBITA) udgjorde 113 Mio. kr., hvilket også er en forbedring fra 2021, hvor EBITA udgjorde 104 mio. kr.

- Vi står nu et godt sted med vores virksomhed, hvilket er afgørende for os, fordi det er det, der sætter os i stand til at arbejde helt konkret med at indfri vores høje ambitioner, siger Peter Kaas Hammer og fortsætter:

- Vores mål og strategiske arbejde betyder blandt andet, at vi arbejder med at blive endnu mere digitale, grønne, inkluderende og kundevendte, end vi allerede er, til gavn for vores mange kunder, vores dygtige medarbejdere og samfundet i sin helhed, siger Peter Kaas Hammer.

Kort om Kemp & Lauritzen:

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder.

Kemp & Lauritzen har knap 2.500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 140 år.

Right content: