Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen skal sikre strøm til Østjylland

Installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen mander op i det østjyske, hvor virksomheden fremover skal sikre strøm i stikkontakterne til knap 220.000 østjyske kunder.

Kemp & Lauritzen har indgået en aftale med netselskabet KONSTANT om at udbygge, drive og vedligeholde det lokale elnet i Østjylland. Forsyningsområdet dækker Aarhus, Djursland, Samsø, Tunø, Anholt og Horsens-området ned til Vejle Nord samt området ud til Endelave.

Hos Kemp & Lauritzen glæder de sig til at udbygge og forbedre elnettet i Østjylland:

- Vi er enormt stolte, og glæder os rigtig meget til at forsyne østjyderne med et elnet i verdensklasse, der matcher de teknologiske krav, som udviklingen i vores moderne samfund fordrer, siger Mads Møller Andersen, der er direktør for Specialer hos Kemp & Lauritzen.

Han oplyser, at installationsvirksomheden opruster i det østjyske, i forbindelse med aftalen, og at de er påbegyndt processen med, at ansætte flere østjyske teknikere.

Kemp & Lauritzen beskæftiger knap 2.000 medarbejdere og udfører tekniske løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl - og tilbyder alt fra daglig service, til store entrepriser og unikke specialer. 

For yderligere oplysninger: Kommunikationschef Karen Thure på mobil +4522211014