Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzen vinder fire ud af fem af Forsvarets rammeaftaler

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder vedrørende Teknisk Facility Management-opgaver. Aftalerne er fordelt ud på fem regionale delaftaler, og her har teknikentreprenører fra hele landet konkurreret om tre pladser inden for hver region.

Kemp & Lauritzen har vundet førstepladsen i fire ud af fem af regionerne – nemlig i Hovedstaden, Sjælland, Nordjylland og Midtjylland. I Syddanmark var Kemp & Lauritzen næstbedst og skal derfor deltage i opgaver over 30.000 kr.

”Vi er enormt stolte og taknemmelige over, at vi har vundet fire ud af fem af rammeaftalerne. Vi har stor erfaring og know how, når det kommer til udvikling og drift af ydelser indenfor service og Teknisk Facility Management. Samtidig har vores digitale tilgang til denne aftale skabt et attraktivt overblik og transparens for Forsvaret – så vi glæder os meget til samarbejdet og alle opgaverne, der kommer”, fortæller direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen, Thomas Gjørup, og fortsætter:

”I kraft af rammeaftalernes massive omfang vil der blive knyttet en masse både nuværende og kommende medarbejdere til de pågældende projekter. Jeg er sikker på, at dét vil være med til yderligere at understøtte vores sammenhængskraft i Kemp & Lauritzen, vores samarbejde på tværs af forretningsområder og ikke mindst vores position som Danmarks førende teknikvirksomhed.”

Kort om rammeaftalerne:

  • Omfatter vedligeholdelses- og reparationsydelser til Ejendomsstyrelsens bygninger og anlæg – gældende for alle opgaver til en forventet værdi under 30.000 kr.
  • Løber over de næste 3 år med mulighed for et års forlængelse
  • Samlet værdi af ca. 1,4 milliarder kr.
Right content: