Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Kemp & Lauritzens årsregnskab afspejler et godt år med høj aktivitet

Teknikvirksomheden runder tre mia. i omsætning og 100 mio. i EBITA efter et år med vækst og høj aktivitet. Det fremgår af årsregnskabet for 2021, som Kemp & Lauritzen i dag kan præsentere.

Kemp & Lauritzen kan se tilbage på et 2021 præget af høj aktivitet i alle dele af forretningen. Der er især tre forhold, der har fyldt i året, der er gået, fortæller adm. direktør Peter Kaas Hammer:

- Vi er lykkedes med at opbygge en betydelig og langsigtet ordrebeholdning indenfor vores forretningsenhed Tekniske Entrepriser. Samtidig har covid-19 spillet en særlig rolle for vores serviceforretning, da vi har hjulpet regionerne med at opføre test- og vaccinationstelte i hele landet. Sidst, men ikke mindst har vi haft fokus på at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at arbejde med alt fra onboarding til udvikling af medarbejdere – for at øge arbejdsglæden.

Ny milepæl: Over tre mia. i omsætning og 100 mio. i EBITA

Den høje aktivitet kan læses direkte i Kemp & Lauritzen årsregnskab for 2021: Virksomheden har realiseret en omsætning på 3.146 mio. kr., hvilket er 416 mio. kr. mere end i 2020 (svarende til en stigning på 15 procent). Samtidig ender driftsresultatet (EBITA) på 104 mio. kr., hvilket er en forbedring på 72 mio. kr. i forhold til 2020. Både omsætningen og EBITA udgør det højeste niveau i teknikvirksomhedens historie.

- Vores årsregnskab afspejler et godt år med høj aktivitet, hvor vi ikke mindst har oplevet den positive effekt af de store investeringer, vi foretog i 2020: opkøbet og integrationen af Lindpro samt udrulningen af omfattende digitale løsninger. Samlet set er vi tilfredse med årsregnskabet, som lever op til vores forventninger, fortæller Peter Kaas Hammer.

Sikker kurs mod det erklærede mål

Den positive udvikling gør, at Kemp & Lauritzen står et godt sted og eksekverer på sin strategi, der støtter op om det erklærede mål: at være Danmarks førende teknikvirksomhed og blive en af landets bedste arbejdspladser. Peter Kaas Hammer sætter ord på de konkrete indsatsområder, der skal bringe Kemp & Lauritzen hen imod målet:

- Vi arbejder målrettet på at udvikle vores forretning med nye kompetencer og digitale løsninger – så vi sikrer den højeste kvalitet i vores ydelser og den bedste kundeoplevelse. Samtidig fortsætter vi indsatsen for at udvikle og investere i vores medarbejdere – blandt andet ved at tilbyde dem videreuddannelse gennem vores eget interne akademi, K&L Skolen, fortæller han og afslutter:

- Vores mål betyder også, at vi kommer til at arbejde yderligere med den bæredygtige agenda, som er mere aktuel nu end nogensinde. Vi ser os selv som en væsentlig aktør i den grønne omstilling, og det er vores vurdering, at vores bidrag til bæredygtigheden er via de mange energibesparende indsatser hos vores offentlige og private kunder over hele landet. Hertil fortsætter vi arbejdet med at reducere miljøpåvirkningen for vores egen virksomhed. Det er vigtigt for os.

 

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen består af 2.400 medarbejdere og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i 140 år.

 

Læs vores årsrapport for 2021 her

Right content: