Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Medarbejdere hædres hos Kemp & Lauritzen

Axel Muusfeldts Fond har torsdag den 5.oktober 2023 uddelt medarbejderlegater á 50.000 kroner til syv medarbejdere fra Kemp & Lauritzen. Medarbejderne hædres for deres ekstraordinære indsats, hvor de hver især har markeret sig med enten deres særlige engagement, kunderelation, kollegiale indsats eller innovative ideer.

Det er tredje år i træk, at Axel Muusfeldts Fonden, der ejer Kemp & Lauritzen A/S, uddeler medarbejderlegater, der anerkender den enkelte medarbejders helt personlige indsats hos Kemp & Lauritzen.

Birgitte Holst, der er bestyrelsesmedlem i Axel Muusfeldts Fond, udtaler på vegne af fonden:

- Hver dag bidrager knap 2700 medarbejdere med deres kompetencer og kapacitet, og gør Kemp & Lauritzen til et godt sted at arbejde. Kulturen er præget af, at de gør sig umage, når de går på arbejde, og hver især tager kvalitet personligt. Derfor er vi utrolig glade for, at vi igen i år kan hædre syv medarbejdere, der har en gjort en særlig forskel. Samtidig vil vi gerne bruge anledningen til at takke alle medarbejdere i Kemp & Lauritzen for deres store indsats, siger Birgitte Holst.

Axel Muusfeldts Fond blev stiftet i 1982, og fondens formål er at yde støtte til både nuværende og tidligere medarbejdere i Kemp & Lauritzen, samt at støtte relevante erhvervsmæssige, kulturelle og videnskabelige formål.

Kort om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Teknikvirksomheden har knap 2700 medarbejdere landet over, og arbejder konkret med deres mål om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Initiativerne tæller blandt andet diversitetsråd, arbejdsglædemålinger og inkluderende og anerkendende ledelse. Senest har de lanceret et forskningsprojekt i samarbejde med CBS, der skal afdække diversitet og inklusion i byggebranchen. Kemp & Lauritzen vandt i 2023 Dansk Industris Danish Diversity Awards i kategorien: "Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere".

 

Right content: 

Legatmodtagere