Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ny direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen vil være landets førende digitale og grønne teknikpartner, og det er baggrunden for, at Anne Lautrup Jepsen i dag er udnævnt til direktør for Forretningsudvikling i Kemp & Lauritzen. Her skal hun sikre, at teknikvirksomheden bliver endnu mere digital, grøn og kundevendt, til gavn for virksomhedens mange kunder i dag og i fremtiden.

Anne kommer fra en stilling som forretningsudviklingschef i Kemp & Lauritzen, hvor hun har været ansvarlig for at drive udviklingsaktiviteter på tværs af forretningen siden 2018. Fra og med i dag bliver hun direktør for Forretningsudvikling, og Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen, glæder sig over at få en kapacitet som Anne med i virksomhedens øverste ledelse. 

- I Kemp & Lauritzen har vi hele tiden fokus på at udvikle vores forretning og styrke de tværfaglige og digitale ydelser, vi tilbyder vores kunder. Med Anne ombord i den øverste ledelse, sætter vi nu endnu mere fokus på de udviklingstiltag, der skal styrke forretningen, og være med til at indfri vores ambitioner om at være landets førende grønne og digitale teknikpartner, siger Peter Kaas Hammer.

Anne ser frem til fortsat at være med til at drive den strategiske udvikling af Kemp & Lauritzen, og i særlig grad drive de strategiske udviklingstiltag, der går på tværs af forretningens tre store enheder:

- Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed med dyb faglighed og en innovativ tilgang, som betyder, at Kemp & Lauritzen er den foretrukne teknikpartner for mange. Nu glæder jeg mig til at arbejde dedikeret på at fremtidssikre Kemp & Lauritzen med en ambitiøs vækstagenda, der skal gøre os endnu mere digitale, grønne og kundevendte, end vi allerede er i dag, siger Anne Lautrup Jepsen. 

Kort om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen har knap 2500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år.

Right content: 

Anne Lautrup Jepsen, direktør for Forretningsudvikling