Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ny HR-direktør skal hjælpe Kemp & Lauritzen videre med målet om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser

Kemp & Lauritzen har en ambition om at være Danmarks førende digitale og grønne teknikpartner – og en af landets bedste arbejdspladser. Dermed ligger fokus og målsætningerne fast for Ane Apel, der tiltræder stillingen som HR-direktør i Kemp & Lauritzen den 1. november 2023.

Ane Apel har været en årrække hos Mærsk, og kommer senest fra en stilling som Head of People hos KPMG Danmark, hvor hun har været ansvarlig for at udvikle og drive deres samlede HR-strategi. I Kemp & Lauritzen bliver hun en del af virksomhedens daglige ledelse, hvor hun skal bidrage til fremdrift på de strategiske prioriteter, og sikre den fortsatte udvikling af virksomhedens stærke HR-mæssige agenda. Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen, glæder sig til at få Ane med på holdet:

- I Kemp & Lauritzen er vi først og fremmest en menneskevirksomhed. Vores kompetencer og kapacitet er bundet op på mennesker, og derfor arbejder vi også målrettet med at udvikle og investere i vores medarbejdere, så vi kan fastholde og tiltrække de dygtigste i branchen. Med Ane ombord ser vi frem til at arbejde videre med vores mål om at være en af landets bedste arbejdspladser med fokus på udvikling, opkvalificering og plads til forskellighed, siger Peter Kaas Hammer.

Ane glæder sig til at blive en del af en virksomhed, der arbejder målrettet med at sætte fokus på karrieremulighederne i teknikbranchen, og som går forrest i forhold til at være en ordentlig arbejdsplads, hvor arbejdet med diversitet og inklusion er helt centralt.

- Kemp & Lauritzen er en virksomhed, der går foran på den HR-mæssige agenda med nyskabende og helt konkrete initiativer, som bliver bemærket og anerkendt langt udover branchen. Deres indsatser skaber resultater i forhold til forretningen, kollegaskabet og kulturen, og det arbejde glæder jeg mig utrolig meget til at være med til at styrke og videreudvikle, til gavn for Kemp & Lauritzens fortsatte udvikling og de mange dygtige medarbejdere, siger Ane Apel.

Kort om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Teknikvirksomheden har knap 2700 medarbejdere landet over, og arbejder konkret med deres mål om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Initiativerne tæller blandt andet diversitetsråd, arbejdsglædemålinger og inkluderende og anerkendende ledelse. Senest har de lanceret et forskningsprojekt i samarbejde med CBS, der skal afdække diversitet og inklusion i byggebranchen. Kemp & Lauritzen vandt i 2023 Dansk Industris Danish Diversity Awards i kategorien: "Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere".

Right content: 

Ane Apel, HR-direktør.