Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Storkøbenhavn

Søren Melgaard Hansen tiltræder som ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Storkøbenhavn. Her skal han gå forrest for regionens indsats i forhold til virksomhedens mål om at være landets førende teknikvirksomhed og en af Danmarks bedste arbejdspladser. 

Kemp & Lauritzen forstærker den 1. april sin position i Storkøbenhavn med ansættelsen af Søren Melgaard Hansen som ny regionschef. 

Han kommer fra en stilling hos Deloitte, hvor han det seneste år har medvirket til at planlægge og styre fusionen mellem Alm. Brand og Codan. Tidligere har han blandt andet været Regionsdirektør hos Elite Miljø og Divisionsdirektør hos COOR. 

Hos Kemp & Lauritzen er de glade for at få Søren med på holdet:

- Med Søren ombord er vi nu endnu bedre rustet til at være kundernes foretrukne teknikpartner i Storkøbenhavn. Jeg er sikker på, at Søren vil passe rigtig godt ind på holdet, og at han kommer til at bidrage positivt til blandt andet udviklingen af vores tværfaglige tilbud og udrulningen af nye digitale løsninger til gavn for vores kunder, siger Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen.

Bliver en del af 140-års historie 
Søren glæder sig til at blive en del af en virksomhed med en rig historie og stor faglighed:

- Jeg er stolt over at blive en del af Kemp & Lauritzen og har kæmpe respekt for den tekniske faglighed, der har været med til at opbygge det danske samfund gennem 140 år. Jeg glæder mig meget til at tage del i Kemp & Lauritzens strategi 'Fælles om Fremtiden' og er sikker på, at jeg vil kunne bidrage aktivt sammen med holdet i Storkøbenhavn til at sikre positionen som kundernes foretrukne teknikpartner.

Fakta:
I 2019 satte Kemp & Lauritzen gang i en ny strategi, "Fælles om Fremtiden", hvis tre ben stadig fungerer som pejlemærker for virksomheden:
- At styrke fagligheden i forretningen ved blandt andet at tilegne sig nye kompetencer på it og data
- At skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads med målet om, at Kemp & Lauritzen skal være en af Danmarks bedste arbejdspladser 
- At styrke forretningens sammenhængskraft, så kunderne møder et endnu mere samlet Kemp & Lauritzen, uanset hvilke dele af forretningsenhederne, som trækkes på. 

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af broerne, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år.
 

Right content: 

 

Søren Melgaard Hansen, regionschef i Teknikhus Storkøbenhavn