Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ny regionschef til Kemp & Lauritzen i Midtjylland

Kurt Vahlun Sørensen er ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Midtjylland. Her skal han styrke virksomhedens markedsposition indenfor de fagspecifikke og tværfaglige tekniske løsninger, som Kemp & Lauritzen leverer til offentlige og private kunder i Midt- og Østjylland.

Kemp & Lauritzens nye regionschef i Aarhus er Kurt Vahlun Sørensen, der tidligere har været divisionschef hos Raunstrup Bygningsservice A/S, hvor han har haft ansvaret for en kundefokuseret serviceorganisation med fokus på innovation og udvikling. Han tiltræder stillingen som regionschef hos Kemp & Lauritzen den 3. februar 2020, og her ser de frem til at få Kurt med på holdet: 

- Kemp & Lauritzen er med til at skabe grønne løsninger, sikker infrastruktur og konkurrencedygtige virksomheder, og vi føjer stadig nye kompetencer til vores værktøjskasse. Med Kurt ombord tager vi nu endnu et skridt i retning mod at skabe enkelhed for vores kunder, selv når opgaverne er komplekse, siger Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen. 

Kurt Vahlun Sørensen ser frem til at komme med på holdet hos Kemp & Lauritzen, hvor medarbejderne gør sig umage og tager kvalitet personligt.

- Kemp & Lauritzen er kendt for stor teknisk viden, en innovativ tilgang, og er mange kunders foretrukne partner. Det er både en anerkendelse og en forpligtelse, og jeg glæder mig virkelig til at være en del af det fællesskab, der med nysgerrighed og vilje finder de løsninger, som imødekommer kundernes ønsker og behov, siger Kurt Vahlun Sørensen. 

 

 

Right content: 

 

Kurt Vahlun Sørensen tiltræder stillingen som regionschef for Teknikhus Midtjylland den 3. februar.