Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

Nye fynske rammer til Kemp & Lauritzen

Med åbningen af nyt fynsk hovedsæde i januar samler Kemp & Lauritzen alle aktiviteter i Odense. De ombyggede kontor- og produktionsfaciliteter på Industrivej rummer samtidig plads til fremtidens forventede vækst på det spændende fynske marked.

Her i januar samler teknikkoncernen Kemp & Lauritzen alle aktiviteter på Industrivej i Odense, hvor den nye fynske lokation opbygges. På adressen samles omkring 135 medarbejdere inden for el-, vvs- og ventilations-service i Teknikhus Fyn samt specialproduktion af rør/stålkonstruktioner til industrien og det petrokemiske område. De 6500 kvadratmeter på Industrivej 9 kommer således til at rumme både administration, produktion og lager.

Med åbningen af det nye fynske hovedsæde sætter Kemp & Lauritzen endnu mere damp på aktiviteterne i Odense og resten af Fyn. De positive vinde i fynsk erhvervsliv skaber således også store vækstforventninger til installationsmarkedet, hvor Kemp & Lauritzen er landets største aktør. For regionschef Søren Bjerrum Larsen er timingen derfor optimal i forhold til at kunne tilbyde en meget stærk vifte af services.

 ”Med vores nye fysiske rammer får vi et optimalt forretningsmæssigt afsæt, der både passer til de spændende muligheder her på det fynske marked og til koncernens egen tværfaglige strategi. Der er virkelig gang i udviklingen af Odense lige nu med nye bydele, musik- og teaterhus og sygehusprojekt, hvilket bekræfter os i vores vækstmuligheder,” siger Søren Bjerrum Larsen. Han deler ledelsen af Odense-lokationen med sektionschef Clavs Elmann. Han står i spidsen for afdelingen Petrokemi og Industri, der ligeledes får helt nye produktionsfaciliteter på den nye adresse.

”Vores kunder i den petrokemiske verden stiller stadig højere krav til præcision og kvalitet, hvilket passer fint ind i afdelingens strategi og som vi kan levere i de nye faciliteter. Dermed får vi i langt højere grad mulighed for at realisere vores vækstambitioner ved at være sikret optimale produktionsfaciliteter mange år frem,” siger Clavs Elmann.

Søren Bjerrum Larsen peger i forhold til de konkrete planer for Odense, hvor der frem mod 2022 skal investeres 32 mia. kr. i udvikling af byen, mest iøjnefaldende til byggeri af nyt supersygehus, opførelse af letbane samt hele Fra Gade til By-projektet. Med en ikke tidligere set investeringslyst i Odense, og aftalerne faldet på plads er det tydeligt, at der ikke ”går Odense i den” denne gang.

På medarbejderfronten forventes flytningen at bidrage væsentligt til at øge integrationen mellem fagene, som er hovedvisionen i Kemp & Lauritzens nye strategi frem mod 2020, hvor der fokuseres på at løse tværfaglige og komplekse tekniske udfordringer hos kunderne. Nu kommer alle Kemp & Lauritzens medarbejdere tættere på hinanden i hverdagen.

”Det er en super proces at få ryddet op og gjort klar til flytning. I de nye rammer har vi tænkt tværfagligheden meget mere ind og folk kommer automatisk til at lære hinanden bedre at kende. Det er vigtigt i forhold til at skabe det bedst mulige team til at løse kundernes tekniske udfordringer. Og vi satser på, at teamet bliver meget større de kommende år,” siger Søren Bjerrum Larsen.

Right content: 

For yderligere information, kontakt venligst:

Regionschef Søren Bjerrum Larsen 
fra Teknikhus Fyn på tlf: 2080 4671

Sektionschef Clavs Elmann 
fra Petrokemi og Industri på tlf: 2178 1004