Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Organisation

Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov

For at skabe den bedste løsning for vores kunder tager vores organisering udgangspunkt i vores kunders behov og markedet. Derfor er vores organisation centreret omkring teknikhuse, tekniske entrepriser og specialer.

Teknikhuse

I teknikhusene samler vi vores kompetencer inden for teknisk service. Vi er organiseret i regionale teknikhuse, der sikrer samarbejde på tværs af faggrænser og unik udvikling inden for vores fag. Det sikrer dig helheldsorienterede og fremtidssikrede løsninger.

Tekniske entrepriser

Skarp og effektiv organisering er et nøglebegreb hos Kemp & Lauritzen, og i vores tekniske entrepriser samler vi vores kompetencer inden for prissætning, projektering og udførelse af større entrepriseopgaver. Vi målretter vores organisering til dine behov og tilbyder mange forskellige former for tekniske entrepriser som storentreprise, totalentreprise og partnering. Vi forener de nødvendige kompetencer i én, slagkraftig organisation, der sikrer den bedste løsning for dig som kunde.

Specialer

I vores specialer samler vi vores kompetencer inden for forskellige industrisegmenter og kompetencer inden for energi og bygningsautomatik. Vi tilbyder dig løsninger inden for ni unikke specialer, som vi har arbejdet målrettet på at opbygge. I dag har vi landets stærkeste specialkompetencer, som kræver specialviden og unikke kompetencer. Specialerne spænder bredt fra brandsikring til pharma og telefoni. Det er en palette, du ikke finder andre steder.

 

 

Vores organisation er centreret omkring

Teknikhuse

  • der samler vores kompetencer inden for teknisk service

Tekniske entrepriser

  • der samler vores kompetencer inden for prissætning, projektering og udførelse af større entrepriseopgaver

Specialer

  • der samler vores kompetencer inden for forskellige industrisegmenter og kompetencer inden for energi og bygningsautomatik