Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Pressemeddelelse

Yderligere én medarbejder er midlertidigt suspenderet i sagen om uregelmæssigheder i Kemp & Lauritzens samarbejde med Bygningsstyrelsen.

Det er vigtigt at understrege, at dette ikke sker, fordi der er ny udvikling i sagen. Baggrunden er alene, at Kromann Reumert, som forestår den eksterne advokatundersøgelse, i deres indledende arbejde, har ønsket at undersøgelsen omfatter ”hele kommandovejen” og derfor også har ønsket at tale med chefen for den forretningsenhed i virksomheden, som undersøgelsen vedrører. Ledelsen har derfor fundet det mest korrekt, at den pågældende medarbejder gennem en midlertidig suspension, beskyttes og sidestilles med de øvrige.

Dermed er i alt fem ansatte i Kemp & Lauritzen blevet bedt om at blive hjemme, mens de eksterne revisorer og advokater vurderer sagen for selskabets ledelse.

Kemp & Lauritzen forventer, at resultatet af de igangværende undersøgelser hos henholdsvis Kromann Reumert og Deloitte kan være afsluttet inden for de kommende tre uger. Der er således ikke noget nyt at tilføje i forhold til selskabets udmelding fra i fredags (den 3. maj), hvoraf det også fremgik, at Kemp & Lauritzen opretholder en tæt dialog med Bygningsstyrelsen.