Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Slut med at eje: Stor installationsvirksomhed lejer alt værktøj

Danmarks største installationsvirksomhed Kemp & Lauritzen går nye veje når det kommer til montørernes værktøj. Fremover skal det hele lejes igennem Solar. Det skaber fordele for kunder, medarbejdere og produktiviteten.

Hos Kemp & Lauritzen er det slut med at have værktøj på lager. I samarbejde med Solar og Nethire bliver værktøjet i stedet stillet til rådighed via en app, hvor montøren kan leje det grej, der skal bruges. Det er først og fremmest en fordel for kunderne, lyder det fra Kemp & Lauritzen. 

- Den her aftale betyder, at vi kan bruge vores tid og evner klogere ude hos vores kunder. Vi sparer vores medarbejdere for en masse spildtid, når der skal skaffes nyt værktøj og når værktøjet går i stykker. Og det er en kæmpe fordel for vores kunder, der får mere værdi ud af vores teknikere, siger René Lund Rasmussen, direktør for Teknikhuse, Kemp & Lauritzen.

Fremover får alle montører udleveret en værktøjskasse og en boremaskine af Solar. Resten skal lejes via appen. Formålet er øget produktivitet og bedre udnyttelse af ressourcer forklarer Solar, der står bag aftalen.

- I en tid, hvor det er svært at finde kvalificeret arbejdskraft, handler det om at få mere ud af dem, som er der. De skal ikke arbejde mere eller hurtigere, men derimod smartere. Digitale løsninger og stærk logistik er Solars speciale. Derfor giver det rigtig god mening at lade os stå for det praktiske, så montøren kan prioritere sin tid på opgaver hos kunderne, siger Søren Sørensen, regionsdirektør, Solar.

Right content: 

 

Kemp & Lauritzen er Danmarks største installations- virksomhed med 2000 medarbejdere over hele landet.

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Skaber nye løsninger gennem intelligent styring af centrallagre, distribution af varer, teknisk support og digitale services.

For yderligere oplysninger:
René Lund Rasmussen, direktør hos Kemp & Lauritzen
mobil 6023 5624

Søren Sørensen, regionsdirektør hos Solar
mobil 4064 1229