Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Det kan vi

Vi tilbyder alle former for tekniske løsninger, målrettet præcist til dine behov. Fra komplekse eller store projekter til mindre tværgående opgaver, specifikke serviceaftaler eller unikke specialer.

Danmarks stærkeste kompetencer

Fremtidens teknikmarked kræver løsninger inden for udvikling og effektivisering af de tekniske områder. Dem leverer vi. Vi fokuserer på brede, innovative løsninger frem for enkeltfag, og vi integrerer vores aktiviteter, så du får adgang til Danmarks stærkeste kompetencer - uanset opgaven.

Effektiv organisering

Skarp og effektiv organisering er et nøglebegreb hos Kemp & Lauritzen. Vi leverer samtlige former for tekniske entrepriser som storentreprise, totalentreprise og partnering og forener de nødvendige kompetencer i én, slagkraftig organisation, skræddersyet til netop dit behov.

 

Vi håndplukker ekspertisen fra vores afdelinger og samler ledelsen af teams og projektledere under erfarne projektchefer. På den måde opnår vi en effektiv styring, der giver færre overleveringer, færre misforståelser og færre omkostninger. Og sikrer den bedste løsning for dig som kunde.

 

Se vores tekniske entrepriser

Case: Pakhuset

Effektivt samarbejde på tværs af faggrænser

Etableringen af Pakhuset, som er et fleksibelt kontorhus med mange grønne installationer, er et forbilledligt eksempel på, hvor effektivt vi organiserer arbejdet og udfører det på tværs af faggrænser. Til glæde for dig som kunde.

 

Læs casen her

<br>

Vi kan noget ingen andre kan

Hos Kemp & Lauritzen har vi specialiseret os inden for en lang række områder, der kræver unikke kompetencer. Hos ingen andre virksomheder i Danmark kan du få samme palette af specialer.

 

Et af vores specialer er Pharma-området, hvor der stilles særlige krav til renrum og laboratorieventilation. Og hvor kun de allerbedste og mest sikre løsninger er gode nok.

 

Se vores specialer

Stærkt lokalt fundament

Med 19 kontorer over hele Danmark og to kontorer i Sverige har vi et stærkt lokalt fundament og et solidt netværk, og du finder altid et lokalkontor i nærheden af din virksomhed.

 

Find vores afdelinger her

Regionale teknikhuse

Vores regionale teknikhuse dækker hele Danmark og samler alle fag og specialer under ét tag, styrer store entrepriser og understøtter de lokale afdelinger. Det sikrer dig sparring og udvikling på tværs af fagene og helhedsorienterede løsninger.

Læs om vores teknikhuse her

<br>