Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Hvad kan vi gøre for dig?

Som Danmarks største tekniske installationsvirksomhed med over 2.000 medarbejdere og spidskompetencer inden for samtlige tekniske fagområder, kan vi tilbyde alle former for løsninger på tværs af vores fag.

Vi forbedrer din forretning

Som teknikpartner forbedrer vi din forretning – og løser ikke blot en teknisk udfordring. 

 

Vi tænker bredt og favner bredt. Du får samarbejdspartneren med Danmarks største spændvidde og undgår tidskrævende koordinering.

 

Vi tager ansvar for processen fra A-Z og målretter vores ydelser til præcis dine behov, hvad enten det drejer sig om enkeltstående projekter, unikke faglige specialer eller omfattende tværfaglige tekniske entrepriser. 

Se vores ydelser

Hvordan skal vi samarbejde?

Vi er blandt de stærkeste, når det gælder samarbejde og organisering. Med mange års erfaring fra omfattende ESCO- og OPP-projekter ved vi, hvad der skal til for at opnå den mest optimale løsning.

Se vores samarbejdsformer 

Spar 20-50 procent på energien

Vi er førende, når det gælder energieffektivisering. Vores kunder sparer typisk 20-50% på energiregningen og tjener investeringen hjem på ganske få år. Skal vi vise dig hvordan?

Se mere her

Case: Skanderborg Kommune

Millionbesparelser via ESCO-aftale

Mange kommuner kaster sig ind i kampen om at nedbringe energiforbruget via ESCO-projekter.

 

Skanderborg Kommune er en af dem. Kemp & Lauritzen har gennemgået 133 bygninger, optimeret de tekniske installationer og dokumenteret en årlig besparelse på energiregningen på minimum 4,8 mio. kr. På den måde henter vi investeringen hjem på blot otte år.

Se casen her

<br>

Kontakt

Hovedkontor

Vores hovedsæde ligger i Albertslund nær København, men med kontorer over hele landet servicerer vi din virksomhed, hvor end den ligger. Princippet er: Én indgang, mange muligheder.

Kemp & Lauritzen
Roskildevej 12                                           
2620 Albertslund

4366 8888

Find medarbejder eller afdeling

<br>

CASES

Hafonn-bygningen

I hjertet af København ligger Hafonn-bygningen - et high-end kontorkompleks, hvor høj kvalitet, optimalt indeklima og omfattende sikkerhed er i fokus. Det stiller store krav til daglig drift og teknisk service.

Vores vedligeholdelsesaftale - Service360®-konceptet – sikrer, at samtlige opgaver styres ideelt via et centralt servicecenter.

Kunden sparer tid og får løst samtlige opgaver via en fast kontaktperson. Og kunden kan let følge udviklingen i serviceopgaverne via vores online vedligeholdelsessystem. Det giver overblik og gør det nemt for os - og ikke mindst for vores kunde.

Se cases

<br>