Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

VVS MONTØR / TAG OG FACADE - Til vores Ringsted afdeling

image

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en VVS montør til vores Teknikhus i Ringsted, som arbejder med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Du skal være med til at betjene vores kunder på Sjælland på større og mindre opgaver, indenfor VVS - løsninger.

Din hverdag vil omfatte:

  • VVS arbejde hos vores gode erhvervskunder, med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt
  • Du skal have kendskab til tag og zinkarbejde

Du kommer til at indgå i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge områdets udvikling.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS-montør/Tag- og facademontør. Du har et bredt kendskab til VVS-installationer, tagarbejde og kan arbejde selvstændigt med forefaldende opgaver.

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med, at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn samt pensionsordning, og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Såfremt du finder ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 7. July 2017.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Jacob Ryom Projektleder mobil tlf. 4148 1078