Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

BEREGNER - VENTILATION - HVIDOVRE

image

Er du nyuddannet eller med <5 års erfaring fra byggebranchen eller teknisk design, og er du parat til at forfølge en spændende jobmulighed indenfor beregning af tilbud på ventilationsentrepriser? Så er du måske den person vi leder efter. Vi har brug for en ny, motiveret medarbejder, der ønsker oplæring i tilbudsberegning for at fremtidssikre kompetencerne i afdelingen.

Jobbets vigtigste dele

Du vil i hverdagen indgå i et tværfagligt team, der er med til at præge de projekter, vi skal udføre i fremtiden. Du kommer til at beskæftige dig med:

  • Kalkulation af installationer, herunder opmåling
  • Indhentning af det for kalkulationen optimale tilbud fra underleverandører
  • Risikovurdering i forbindelse med projektets udførelse
  • Deltage i sagsoverleveringsmøder
  • Deltage i kontraktforhandling på vundne sager
  • Deltage i licitationer/forhåndsmøder/besigtigelser
  • Vurdering af alternative løsningsforslag for opnåelse af en konkurrencedygtig pris

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som ingeniør eller vvs-tekniker med speciale i eller erfaring med ventilation, både teoretisk og praktisk. Men det vigtigste er at du har lysten og evnerne til at lære nyt, og at du synes, området med tilbudsberegning er spændende.

Din person

Dit overblik og din evne til at strukturere din tid og dit projekt skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Du er samarbejdsvillig og har forståelse for det overordnede mål på tværs af fag. Du evner at forstå tekniske tegninger og synes det er sjovt at skulle arbejde med 3D-modeller i f.eks. Solibri.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for udvikling af dine kompetencer i takt med at afdelingen vokser og nye projekter tilgår.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 25. September 2017.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Cecilie Dybbroe Tang Personale/Kompetenceansvarlig mobil tlf. 2243 7673