Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

SERVICELEDER - VENTILATION - RINGSTED

image

Virksomheden

Du vil indgå i vores forretningsenhed for mindre entrepriser, og arbejde selvstændigt på projekter i samarbejde med dine øvrige kolleger på el og vvs i vores tværfaglige organisation, der løfter en række komplekse og udfordrende opgaver for vores kunder, eller arbejde på mellem store komplekse fagentrepriser med kontakt direkte til bygherren eller hovedentreprenør.

Jobbets vigtigste dele

  • At huske kunden altid nr. 1

  • Ledelse af projektet på pladsen

  • Styring af økonomien, ressourcer og tidsplan på projektet

  • Ledelse af montører, teknikere og evt. projekteringsstab

  • Håndtere henvendelser fra kunden

  • Gennemføre projekter af kompleks karakter, ofte i samspil med øvrige kolleger på vores fag

  • Sikre at projekterne følger de til enhver tid gældende interne administrative og økonomiske rutiner

  • Prissætte ekstraarbejder

  • Bestilling af materialer

Du skal være serviceleder med hang til at få fingrene helt ned i problemerne hos kunden/byggepladsen og løse dem.

Du kommer til at indgå i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans vurderes højt af enhedens mange kolleger, og hvor du får gode muligheder for at præge både din og afdelingens udvikling.

Din baggrund

Du har tidligere været byggeleder eller serviceleder på mindre projekter. Ideelt har du en baggrund som ingeniør eller vvs-tekniker med speciale i og stor erfaring med ventilation. Dog lægges der mere vægt på, hvordan du håndterer opgaver end på, om du kan teknikken. En kommerciel efteruddannelse tæller positivt, ligesom erfaring med kundepleje er en fordel. At du har lyst til at arbejde i en virksomhed med profilering af tværfagligt salg og udførelse er en selvfølge.

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Du forstår at se risiciene og smyge udenom, før de rammer dig. Du er samarbejdsvillig og har forståelse for det overordnede mål på tværs af afdelingsfag. Du har et godt overblik, men evner gerne detaljen, når der er brug for den.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med – og gerne forud for kundernes behov.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 1. October 2017.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Karl-Erik Mousted Afdelingschef mobil tlf. 6191 7720