Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

VVS MONTØR - HERNING

image

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en VVS Montør til vores afdeling i Herning

Om stillingen

Vi udfører opgaver for erhvervskunder i hele Midtjylland, men hovedsageligt i området omkring Herning og Holstebro. Det vil derfor være at foretrække, hvis du bor i dette område.

Som VVS Montør vil arbejdet bestå i udførelse af VVS opgaver, med 100% fokus på vores erhvervskunder, samt udførelse af mindre projekt opgaver.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder med service og installationer, herunder forsvarets bygninger. Det vil derfor være en fordel at have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

  • Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer
  • Montage og installation hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS Montør. Du har et bredt kendskab til VVS faget, og erfaring med opgaver for erhvervs- og industrikunder. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Er du faglært VVS Montør, men ikke har den store erfaring, er dette ikke nogen hindring.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Du trænger måske til at prøve noget nyt? Da har vi en stor variation i typen af opgaver, der udføres. Da vi servicerer forsvaret, vil det være nødvendigt at kunne fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Vi behandler ansøgninger løbende, og vil glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'.

Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 6. October 2017.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Kaare Christensen Projektleder mobil tlf. 2141 3196