Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

EFTERSYNSTEKNIKERE

image

Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi eftersynsteknikere til Albertslund.

Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til vores Brand- & Sikringsafdeling. Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer større kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og TVO-anlæg. Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af anlæggene.

 • Servicering, fejlfinding, programmering og små udvidelser hos kunder på Sjælland

Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har kendskab til brand og sikringsinstallationer og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gå-på-mod. Derudover forventer vi, at du:

 • har Brand 1 & 2 og/eller sikring 1 & 2

 • er elektriker eller tilsvarende uddannelse

 • har erfaring med ABA og/eller AIA/ADK

 • har stor erfaring med servicering og programmering af ABA og/eller AIA/ADK

 • har godt kendskab til DBI retningslinjer og/eller F&P

 • har relevante kurser indenfor ABA og/eller AIA/ADK

 • er serviceminded, positiv og fleksibel

 • kan arbejde på egen hånd

 • kan fremvise straffeattest

 • har gyldigt kørekort

Din person

Din struktur skal sikre at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 13. November 2017.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Pia Sjelhøj Reimer Kontraktchef tlf. 4366 8910 mobil tlf. 2528 9515