Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

KLEJNSMEDE OG INDUSTRIMONTØRER - PETROKEMI/INDUSTRI - AALBORG

image

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi erfarne klejnsmede og industrimontører til vores afdeling for petrokemi og industri i Aalborg.

Om stillingerne

Du vil som industrimontør komme til at udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder i regionen.

Som klejnsmed vil arbejdet bestå i udførelse af smedearbejde, primært rørarbejde, på vores værksted samt montage heraf.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele regionen, med alle former for industriopgaver. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

  • Arbejde med opbygning af rørinstallationer og konstruktioner på vores værksted
  • Montage og installation på pladsen, hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært klejnsmed eller lignende. Det vil være en fordel at have svejsecertifikater inden for Tig og Mag. Du har et bredt kendskab til faget, og erfaring med industriservice og opbygning af procesanlæg og rørkonstruktioner. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for svejsning, godt håndværk og mekanik. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan kræve en vis mængde rejseaktivitet indenrigs.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kollegaer, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Finder du ovenstående interessant og udfordrende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af, såfremt de rette kandidater er fundet, inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningsfrist senest 24. February 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Jan Toftegaard Projektleder tlf. 9811 7733 mobil tlf. 4138 9779