Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

VVS SERVICEMONTØR - ODENSE

image

På grund af stigende ordretilgang i vores VVS serviceafdeling, søger vi, til snarest mulig tiltrædelse, en VVS servicemontør til vores afdeling i Odense.

Om stillingen

Vi udfører opgaver for erhvervskunder på hele Fyn, du kan derfor være bosiddende i hele det Fynske område.

Som VVS servicemontør vil arbejdet bestå i udførelse af VVS opgaver, med 100% fokus på vores erhvervskunder, samt udførelse af mindre projekt opgaver.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet, med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til VVS faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

  • Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer
  • Montage og installation hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg
  • Energioptimering
  • Mindre projekter

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS montør. Du har et bredt kendskab til VVS faget, samt erfaring med opgaver for erhvervs- og industrikunder. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kollegaer, råderum og gode muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af før ansøgningsfristens udløb, såfremt den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 7. June 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Jan Mikkelsen Projektleder mobil tlf. 60230027 Morten Hammelsvang Rasmussen Serviceleder mobil tlf. 2522 3686