Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8600

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

SPRINKLER MONTØR - AALBORG

image

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en sprinkler montør til vores dygtige sprinkler team i Aalborg.

Om stillingen

Vi udfører opgaver for erhvervskunder og offentlige institutioner i hele Nordjylland.

Som sprinkler montør vil arbejdet bestå i udførelse af sprinklereftersyn og sprinkling af mindre installationer, med 100% fokus på vores kunder.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder og institutioner i hele Nordjylland, og med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet består af

  • Lovpligtige sprinklereftersyn og service
  • Ugentlige afprøvninger
  • Montage og installation hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg
  • Tværfagligt samarbejde internt på andre tekniske fag

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS montør med en overbygning af sprinkler tekniker. Du skal have interesse for at arbejde indenfor traditionel sprinkler- og gerne vandtåge-anlæg. Du har et bredt kendskab til VVS faget, og erfaring med opgaver for erhvervs- og industrikunder. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kollegaer, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Såfremt du kan se dig selv i denne spændende stilling, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende. Vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 14. July 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Steffen Søkær Hansen Entrepriseleder mobil tlf. 3096 5509