Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

PROJEKTCHEF - TEKNISKE ENTREPRISER - HVIDOVRE

image

Projektchef med god teknisk forståelse

Med base i entrepriseforretningen hos Kemp & Lauritzen, Hvidovre, får du en unik mulighed for at blive tovholder på den nyligt udviklede projektmodel (end-to-end) til styring af større strategiske projekter. Herudover skal du også deltage i nye strategiske projekter, som er under udvikling i koncernen.

Som overordnet Projektchef er du en del af ledergruppen i entrepriseforretningen, og vil få en betydelig rolle med stor snitflade såvel internt i forretningsenheden og koncernen, som eksternt i forhold til samarbejdspartnere og leverandører.

Du skal have et udpræget entreprenør-gén samt en yderst veludviklet sans for struktur og detaljer. Herudover er det en forudsætning, at du gennem din inkluderende personlighed evner at skabe følgeskab på alle niveauer.

Alle projekter skal fremadrettet styres efter den nye projektmodel, og dine primære opgaver bliver at sikre høj effektivitet og stringens fra opstart til projektafslutning.

Vi forventer, at du har stor erfaring og dokumenterede resultater med risikostyring og leverancer.

Du vil referere til direktøren for entrepriseforretningen i Kemp & Lauritzen.

Såfremt du finder, at ovenstående er en spændende udfordring, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist senest 19. August 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Kim Kruse Hallengreen Direktør tlf. 4038 7978 mobil tlf. 4038 7978