Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

CONTRACT MANAGER - AARHUS

image

Contract Manager søges til Danmarks største tekniske entreprenørvirksomhed

Kemp & Lauritzen A/S søger en erfaren Contract Manager til en nyoprettet stilling i Juridisk afdeling. Stillingen vil geografisk være placeret på vores kontor i Aarhus. Med reference til firmaets juridiske chef bliver du en del af et mindre team, som p.t. består af 4 medarbejdere. Vi leder lige nu efter en ny kollega, som har lyst til at være med til at styrke afdelingens rådgivning og sparring på projekter rundt om i landet – primært i Jylland og på Fyn.

Som Contract Manager arbejder du tæt sammen med byggeledelsen på en række forskellige større projekter. Du vil have din daglige gang på forskellige byggepladser, hvor du vil skulle bistå byggeledelsen med at drive og optimere projekterne inden for de kontraktuelle rammer i direkte kontakt med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Et job der kræver stærkt juridisk fundament
Du vil i tæt samarbejde med projektorganisationen ude i felten skulle forvalte indgåede kontrakter og sikre, at disse bliver en succes for både kunden og for Kemp & Lauritzen.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være at:

  • Vedligeholde kontrakter og dokumentation og sørge for, at evt. krav bliver rejst rettidigt
  • Udarbejde anbefalinger og forhandle direkte med kunder, underentreprenører, rådgivere eller indkøbere under projektudførelsen
  • Vejlede projektledere i kontraktforhold
  • Udvikle procedurer for kontrakthåndtering og administration
  • Samarbejde med økonomiafdelingen om risici og finansielle forhold
  • Sørge for statusrapportering til Kemp & Lauritzens juridiske afdeling
  • Overvåge deadlines, leverancer og afregninger
  • Sørge for kontraktafslutning, aflevering eller forlængelse

Fagligt stærk og udadvendt praktiker

Vi søger en person, der med sin erfaring og viden kan være med til at sikre, at Kemp & Lauritzens kontrakter i forbindelse med projektudførelsen bliver forberedt og styret på tilstrækkelig vis, at projektfolkene kender og opfylder aftalevilkårene, at projekterne leveres effektivt, således at de kommercielle risici identificeres og styres, og at kontrakten sikrer den værdi, som er tiltænkt med det enkelte projekt.

Du har en teoretisk baggrund på kandidatniveau, gerne som cand.jur., cand.merc. jur., civilingeniør eller lignende med stærkt kommercielt fokus. Det er et krav, at du har min. 3-5 års relevant erfaring fra arbejde med større og komplekse kontrakter. Vi ser gerne, at du tidligere har arbejdet med contract management - formentlig i byggebranchen eller i en offentlig virksomhed, men dette er ikke et krav. Du skal have stærke forhandlingskompetencer og gerne erfaring med projektledelse.

Som person er du ambitiøs, initiativrig og arbejder godt selvstændigt. Samtidig er du teamorienteret og sætter pris på sparring. Du ser udfordringer som mulighed for udvikling, og så er du god til at videreformidle juridiske forhold i skrift og tale. Desuden har du et stort overblik og arbejder yderst struktureret.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Stillingen er i princippet placeret på Kemp & Lauritzens kontor i Aarhus, men der må forventes betydelig rejseaktivitet til Kemp & Lauritzens projekter rundt om i det vestlige Danmark.

Kemp & Lauritzen er kendetegnet ved at have en stærk faglig og kommerciel kultur, der er drevet af en inspirerende ledelse og gode karrieremuligheder.

Såfremt du synes, ovenstående lyder som en spændende udfordring, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af før ansøgningsfristens udløb, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 3. October 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Tonny El-Khattam Juridisk chef tlf. 2525 9192 mobil tlf. 2525 9192