Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

SIKRINGSTEKNIKER - ALBERTSLUND

image

Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi sikringsteknikere til Brand & Sikring Øst Albertslund

Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og TVO-anlæg på landsplan, og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til vores Brand- & Sikringsafdeling Øst. Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer større kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og TVO-anlæg. Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af anlæggene.

Servicering, fejlfinding, Programmering og udvidelser indenfor følgende produkter:

 • NOX
 • THOR/ THORGUARD
 • SPC

Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge din egen hverdag, med mulighed for at indgå i vagtordning.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har kendskab til brand- og sikringsinstallationer og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gå-på-mod. Derudover forventer vi, at du:

 • er elektriker eller tilsvarende uddannelse, måske nyudlært med mod på brancheskift
 • har erfaring som sikringstekniker, eller interessen indenfor områderne AIA/ADK/TVO
 • gode it kundskaber
 • kan bevare overblik i selv travle perioder
 • Har gennemført kursus sikring 1 + 2 eller kan bestå kursus indenfor kort tid
 • er serviceminded, positiv og fleksibel
 • kan arbejde selvstændigt med stor faglig stolthed
 • kan fremvise straffeattest
 • har gyldigt kørekort kategori B

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Løbende vurdering af behov for efteruddannelse. Deltagelse i sociale arrangementer med kollegaer.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Synes du, ovenstående lyder som et spændende match for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, når vores nye kollega er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 24. October 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Ole Lund Servicechef tlf. 4366 8993 mobil tlf. 4137 6117