Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

PROJEKTLEDER, VVS, PHARMA - HVIDOVRE

image

Er du parat til at lede Vvs projekter, og indgå i vores forretningsenhed inden for specialer? Synes du, det er udfordrende og spændende at arbejde med teknisk komplicerede projekter, i et til tider hektisk arbejdsmiljø? Så er her chancen for at få en hverdag indenfor medicinalindustrien i samarbejde med dine øvrige kolleger på El, Vvs, ventilation og indreguleringsteknikere i vores tværfaglige organisation.

Arbejdsopgaver:

  • Ledelse og gennemførelse af Vvs projekter fra ordreindgang til færdig aflevering hos kunden
  • Samarbejde med kalkulationsafdelingen i tilbudsfasen omkring vurdering af opgaverne, herunder i forbindelse med prissætning af ekstraarbejder på projekterne
  • Ledelse af egne montører, og evt. projekteringsstab
  • Styring og kontrahering af underentreprenører og leverandører
  • Økonomisk styring af projekterne
  • Sikre at projekterne følger de til enhver tid gældende interne administrative og økonomiske rutiner
  • Vedligeholdelse og udbygning af eksisterende kunderelationer

Du skal være projektleder med øje for at arbejde med relations kunder og ombygningsprojekter i bygninger i drift, med det hensyn der følger med i forhold til at udvise forståelse og hensyn overfor brugerne, og sikre at færdiggørelsestidspunkterne bliver overholdt.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans vurderes højt af dine kolleger, og hvor du får gode muligheder for at præge både din og virksomhedens udvikling.

Din baggrund

Du har erfaring med projektledelse indenfor Vvs projekter, og meget gerne indenfor medicinalindustrien. Ideelt har du en baggrund som ingeniør eller Vvs-tekniker med speciale i, og stor erfaring med Vvs installationer. Der lægges stor vægt på erfaring fra tidligere lignende beskæftigelse.

Din person

Dit overblik og din evne til at strukturere din tid og dit projekt skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Du forstår at se risici og arbejder målrettet mod at minimere dem. Du er samarbejdsvillig og har forståelse for det overordnede mål på tværs af alle fag.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for udvikling af dine kompetencer i takt med at afdelingen vokser og nye projekter tilgår. Afdelingen drives fra kontoret i Hvidovre, mens projekterne primært ligger på den østlige del af Sjælland.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage opslaget af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 11. November 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Jan Fabricius Afdelingschef mobil tlf. 2778 4782