Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

ELEKTRIKER - SKIVE

image

Til vores afdeling i Skive søger vi en alsidig elektriker, der har lyst til at servicere en af vores landsdækkende kunder. Arbejdet består i den daglige drift af at overvåge CTS computer, fejlsøge/fejlrette samt tæt samarbejde med vores VVS, ventilation- og køle afdeling

Om stillingen

Som service elektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver hos en af vores landsdækkende kunder.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Forudgående kendskab til CTS er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og træffe selvstændige beslutninger. Du har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når de rette kandidater er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 21. November 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Claus Jansson Serviceleder mobil tlf. 2252 6399