Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

ABA PROGRAMMØR / TEKNIKER - FYN, SYD- OG SØNDERJYLLAND

image

Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg, og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til Brand & Sikring.

Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand og sikringsanlæg.

Din hverdag vil omfatte programmering, servicering, fejlfinding, og udvidelser hos nye såvel som eksisterende kunder på Fyn samt Syd- og Sønderjylland. Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og du får gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med programmering af automatiske brandalarmer fra Tyco og/eller Honeywell, samt kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gåpåmod. Derudover forventer vi, at du:

  • har relevante kurser indenfor ABA som Brand 1 & 2
  • er elektriker eller tilsvarende uddannelse
  • har stor erfaring med installation, servicering og programmering af ABA
  • har godt kendskab DBI retningslinjer, Bygningsreglementet og tekniske forskrifter
  • er serviceminded, positiv og fleksibel
  • kan arbejde på egen hånd
  • er rutineret Office Word / Excel bruger
  • er serviceminded, positiv og fleksibel
  • kan arbejde på egen hånd
  • kan fremvise straffeattest

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Såfremt du synes, ovenstående lyder som en god udfordring for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage stillingsannoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 19. December 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Michael Kronborg Afdelingsleder, Sikring tlf. 4366 8845 mobil tlf. 2228 2748