Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

VVS BEREGNER - TEKNISKE ENTREPRISER - HVIDOVRE

image

Har du solide kompetencer inden for VVS området, og ønsker du at benytte disse til kalkulation af installationer? Vil du indgå i et rutineret og kompetent team med ansvar for udarbejdelse af komplette kalkulationer til større tekniske entrepriser? Foretrækker du en varieret hverdag, hvor du kan bidrage i forskellige sammenhænge? Så læs endelig videre…

Tekniske Entrepriser i Hvidovre, som både håndterer storentrepriser, totalentrepriser samt partnering i hele Østdanmark tilbyder nu en spændende og attraktiv stilling som VVS Beregner.

Som VVS Beregner får du ansvar for at udarbejde komplette kalkulationer for bestemmelse af pris samt vurdering af optimalt dækningsbidrag samt risici i tilbudsgivningen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor følgende:

  • Kalkulation af installationer, herunder opmåling

  • Indhentning af tilbud fra underleverandører

  • Deltage i licitationer, formøder og besigtigelser

  • Vurdere udbudsmaterialers betingelser

  • Deltage i efterkalkulation af sager samt deltage i indkøbsprocessen i tæt samarbejde med indkøbsafdelingen

  • Ansvar for tværfaglig koordinering og fungere som tilbudskoordinator på tekniksager


Solide VVS kompetencer
Vi forventer, at du har en baggrund som VVS-installatør, -tekniker eller -ingeniør. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med beregning inden for området, men andre erfaringer som f.eks. serviceleder, projektleder eller lign. har ligeledes interesse.

Du har flair for tal og trives med varierede skrivebordsopgaver, kombineret med kundedialog og et tæt samarbejde med dine kolleger. Hitraten på vundne udbud i Tekniske Entrepriser Øst er markant stigende, hvilket du naturligvis forventes fremadrettet også at bidrage til.

Du er kendt for at få noget fra hånden, og er den, der har det forkromede overblik og samler trådene. Du trives med at være en del af en afdeling og en virksomhed, som under fortsat udvikling og forandring. Du er gerne udadvendt og formår at samarbejde på en åben og positiv måde med både kunder og kolleger.

Tekniske Entrepriser Øst tilbyder
Et ansvarsfuldt og selvstændigt job med råderum og mulighed for en stor grad af indflydelse. Du bliver en del af en succesfuld afdeling, der bidrager med et stort overskud til koncernen.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensions- og bonusordning, svarende til dine kompetencer og ansvaret i jobbet.

Der er tale om en fuldtidsstilling med ønsket opstart snarest muligt efter nærmere aftale.

Synes du, at ovenstående lyder som en spændende udfordring, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage opslaget af, når vi har fundet vores nye kollega.

Ansøgningsfrist senest 27. December 2018.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Rune Kristensen Afdelingschef mobil tlf. 25287137