Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

MEDARBEJDENDE FORMÆND - INDUSTRI & PETROKEMI - ODENSE

image

I forbindelse med stigende aktivitet og øget fokus på udførelse af vores projekter, ønsker Kemp & Lauritzen i Odense at styrke vores organisation med 3 medarbejdende formænd til forretningsenheden Industri & Petrokemi.

Om stillingerne

Du vil som medarbejdende formand være en væsentlig ressource, der i tæt samarbejde med projektorganisationen er med til at udføre projekterne til rigtig tid, kvalitet og økonomi.

Da vi er en ordreproducerende virksomhed, skal du være villig til at indgå i den daglige produktion – på tidspunkter, hvor der ikke er behov for en direkte ledende rolle.

Vi søger formænd indenfor:

  • Værksted: Produktion af rustfrie rør og konstruktioner, herunder opskæring, koordinering og svejsning af rør og konstruktioner

  • Værksted: Produktion af sorte rør og stålkonstruktioner, herunder opskæring, koordinering og svejsning af rør og konstruktioner

  • Montageplads: Montage og installation af rør, tanke og stålkonstruktioner ved vores kunder i hele Danmark. Der kan blive tale om udstationering i korte perioder

Din baggrund

Ideelt har du en stærk faglig baggrund indenfor et af ovennævnte områder. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og du brænder for svejsning og godt håndværk.

Du skal have kendskab til svejsning og god tegningsforståelse, og din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne.

Som person er du udadvendt og positiv. Du har et godt overblik og evner at motivere dit team, så I når i mål med opgaverne til rette tid og kvalitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og mulighed for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Såfremt du finder ovenstående udfordrende og attraktivt, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen af, når de rette kandidater er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 5. January 2019.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Bo Blomstrøm, Afdelingschef, Odense Afdelingschef, Odense mobil tlf. 20203791