Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Læs mere Forstået

VVS-TEKNIKER, ESBJERG

image

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en VVS-tekniker til vores afdeling i Esbjerg

Om stillingen

Som VVS-tekniker vil arbejdet bestå i udførelse af VVS-opgaver, med 100% fokus på vores erhvervskunder, samt udførelse af mindre projektopgaver.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele landet, med alle former for installation. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi udfører opgaver for erhvervskunder i Vestjylland.

Jobbet

  • Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer
  • Montage og installation hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS-montør/servicetekniker. Du har et bredt kendskab til VVS faget, og erfaring med opgaver for erhvervs- og industrikunder. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. God erfaring med fejlfinding på varmestyring vil være en stor fordel.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Såfremt du finder ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på: www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 22. January 2019.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Morten Bloch Jensen Afdelingschef mobil tlf. 4138 9328