Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektchef i udviklingsafdeling

image

Er du parat til en spændende rolle i vores afdeling for Tekniske Entrepriser? Og har du evnerne og lysten til at lede projektudviklingsmedarbejdere i den rigtige retning? Så er denne stilling måske noget for dig!

Med reference til Afdelingslederen skal du lede og udvikle et projekteringsteam så effektivt, at projekterne konstant overholder udbudskrav med fokus på bygbarhed, økonomi, kvalitet og tidsplan.

Kemp & Lauritzen er inde i en spændende udvikling. Vi har købt Lindpro, og med denne kapacitetsudvidelse og tilføjelse af kompetencer, bliver vi styrkede i vores mål om at blive Danmarks førende indenfor vores felt. I Tekniske Entrepriser får vi tilføjet spændende kunder og projekter, hvilket giver os endnu flere muligheder i fremtiden.

Om stillingen:

Du bliver teamleder for vores projektudviklingshold, og vil være ansvarlig for at sikre ensartethed i opstart af projekter. Du kommer dertil til at fungere som tilbudskoordinator på tværgående entrepriser. Du bliver en del af et team med stærke kompetencer og en god teamånd. Du kommer til at arbejde med både udviklingsprojekter, tilbudsprojekter og større totalentrepriser i tæt samarbejde med salg og udvikling, kalkulationsteamet, jura og den ansvarlige projektchef for det enkelte projekt.

Om dig:

Du har en uddannelse som ingeniør eller installatør med nogle års relevant erfaring, enten fra tilsvarende stilling som totalentreprenør eller fra et rådgivende ingeniørfirma. Vi forventer, at du er teknisk velfunderet og har et stort kendskab til IT. Dertil har du erfaring med byggesager og processer i disse. Du er bekendt med de fleste fagområder og er en lederfigur, som evner at lede og præge dine omgivelser, samt bevare overblik og fokus hele vejen rundt. Du kan sikre udvikling i projektudviklingsområdet, samt ensartethed og lønsomhed i opstartsperioden for projekterne.

Som person er du selvstændig med en stor gennemslagskraft. Du har et godt overblik, er målrettet og vedholdende, og du skaber resultater gennem en positiv attitude. Du er innovativ, motiverende, inspirerende samt evner at håndtere en kompleks og detailorienteret hverdag. Dertil er du empatisk og har et godt humør. Du er samtidig struktureret og rolig, og formår at have mange bolde i luften.

Vi tilbyder:

Til at komplimentere dette tilbyder vi en selvstændig og ansvarsfuld stilling, hvor du selv har stor indflydelse på og skaber din egen hverdag og ikke mindst resultater. Du får engagerede kolleger og en ledelse, som har en stærk ambition for fremtiden, og som ønsker at tilbyde vores medarbejdere spændende udviklingsmuligheder samt en arbejdsplads, hvor engagement og motivation er i højsædet. Udover faglig udvikling, vægter vi frihed under ansvar, humor og godt humør højt. Vi har højt til loftet og stræber efter en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Vi har et godt arbejdsmiljø med en god tone, hvor tillid er grundstenen. Geografisk ligger vores kontor i Hvidovre.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Rune Kristensen på mail ruk@Kemp-Lauritzen.dk eller tlf. 2528 7137.

Ansøgningsfrist senest snarest muligt.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Rune Kristensen Afdelingschef mobil tlf. 25287137