Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Afdelingsleder indenfor Ventilation

image

Engineering i Kemp & Lauritzen søger Afdelingsleder indenfor Ventilation

Er du en stærk leder, som kan gå forrest? Så kan du blive en del af vores spændende og udviklende tværfaglige miljø, hvor du vil spille en stor rolle i videreudviklingen af vores Ventilationsteam i Engineering hos K&L.

Engineering i K&L har et landsdækkende stærkt fagligt specialistmiljø, der tværfagligt understøtter vores udførende afdelinger med bl.a. projektudvikling og projektering af de bygbare projekter.

Afdelingen består af dygtige og meget engagerede medarbejdere, der sammen udgør grundstenen i vores ventilationsprojekter.

Jobbet

Vi har brug for en stærk faglig leder, der kan gå forrest og hjælpe med at udvikle vores afdeling, bidrage positivt til den tværfaglige udvikling samt vores VDC og digitaliseringsstrategi.

Vil du være med til at udvikle afdelingen, så får du en dagligdag med følgende opgaver:

  • Strategisk udvikling af afdelingen med uddannelsesaftaler/-forløb for egne Ventilationsingeniører

  • Teknisk afklaring og tilbudsgivning

  • Tolkning og udførelse iht. gældende lovgivning, bekendtgørelser, udbudsformer og regler

  • Projektering af installationer, herunder:

  • Klima- og ventilationsanlæg i typiske byggerier for det offentlige og erhvervsvirksomheder
  • Industrielle anlæg for Pharmaindustrien ol.
  • Præfabrikerede rør, profiler og kanaler til klima- og ventilationsanlæg
  • Afprøvning og idriftsættelse
  • Mange kontakter både internt og eksternt

Din baggrund

Ideelt set har du ledelsesansvar og mindst 3-5 års erfaring fra ventilationsbranchen, med reference fra større klima/-ventilations projekterings- og udførelsesopgaver. Og kan du dertil begå dig på engelsk – så er du måske vores nye kollega.

Din person

Du har en struktur, som sikrer, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service, både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Endvidere formår du kommunikativt at begå dig på alle niveauer.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job med en afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden og kundernes behov udvikler sig.

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil være Hvidovre eller Aarhus.

Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen har i mere end 130 år været med til at bygge den teknologiske platform under Danmark – og serviceret den i alle årene. Vi skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.

Vores ambition for Kemp & Lauritzen er, at vi skal være den førende tekniske installationsvirksomhed i Danmark. Det bliver vi ved at være de mest effektive og de mest kundeorienterede.

Kemp & Lauritzen er inde i en spændende udvikling. Vi har købt Lindpro, og med denne kapacitetsudvidelse og tilføjelse af kompetencer, bliver vi styrkede i vores mål om at blive Danmarks førende indenfor vores felt.

Ansøgningsfrist senest snarest muligt.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Michael Krøyer Sektionschef tlf. 4366 8537 mobil tlf. 2082 0792