Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

El-teknisk projektleder (10-400kV) til Kemp & Lauritzen Infrastruktur

image

Vi søger en målrettet el-teknisk højspændingsprojektleder til vores Infrastruktur afdeling, der kan sikre høj kvalitet og eksekvering af vores service- og anlægsprojekter på højspændingsanlæg.

Med base på vores kontor i Albertslund får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager anlægsprojekter samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver i højspændingsnettet (10-400kV).

Dit primære fokus i rollen vil være at varetage projektledelsen af mange forskellige service- og anlægsprojekter. Herunder sikre daglig ledelse og styring af det tilknyttede team af dygtige højspændingsmontører, og samtidig al økonomisk ledelse af projekterne.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

I rollen som vores nye projektleder, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Løbende samarbejde med vores faste kunder omkring opgaveløsning
 • Støtte udførende teknikere med teknisk sparring- og support
 • Disponere mandskab
 • Følge løbende op på økonomi, sikkerhed, kvalitet og teknik
 • Udfærdige og sikre dokumentation
 • Varetage direkte personaleansvar for montører og formænd

Din person

Du er målrettet og resultatorienteret og kan holde mange serviceopgaver og projekter kørende på én gang. Med dit personlige drive og høje energiniveau får du motiveret resten af projektteamet til at komme i mål med opgaverne. Du har styr på detaljerne i dine projekter, og samtidig har du overblik over din samlede projektportefølje. På den måde sikrer du, at projekterne ikke alene bliver afsluttet i marken, men også bliver færdige rent administrativt.

Din baggrund

 • Gerne el teknisk baggrund som eksempelvis elinstallatør, el-ingeniør eller maskinmester
 • Du har erfaring og dokumenterede resultater med projektledelse af el-tekniske højspændingsprojekter
 • Du har erfaring med direkte ledelse af timelønnede medarbejdere
 • Erfaring fra elforsyningsbranchen er en fordel men ikke et krav

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende projektlederstilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed og et stærkt team
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed
 • Gensidige krav og forventninger med vægt på loyalitet, etik og ansvarsfølelse
 • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning

Dine muligheder

Kemp & Lauritzen har i omkring 140 år været med til at bygge den teknologiske platform under Danmark – og serviceret den i alle årene. Vi skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.

Afdelingen Forsyning Øst varetager drift, vedligeholdelse samt ud- og ombygning af lav, mellem- og højspændingsnettet på Sjælland og Fyn. Afdelingen er beliggende i Albertslund, og består af ca. 70 dygtige medarbejdere, hvoraf projektledere, forsyningsmontører, højspændingsmontører, specialarbejdere, gravearbejdere, elektrikere og arbejdsmænd sammen udgør et stærkt team.

Vi dækker alle spændingsniveau­er helt fra forbrugerens 0,4 kV, til landets hovedinfrastruktur i 400 kV området. Både ved etablering af nye anlæg og drift og vedligeholdelse af ledningssystemer og anlæg. Vi håndterer desuden muffe-, kabel- og anlægsarbejde og distributionssystemer på alle spændingsniveauer.

Som en del af teamet træder du ind i en spændende og udfordrende projektlederstilling i en dynamisk og udviklingsorienteret afdeling. Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Du kan læse meget mere om Kemp & Lauritzen på www.kemp-lauritzen.dk,

Vil du vide mere?

Er du interesseret i yderligere detaljer omkring stillingen er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Morten E. Rasmussen på mail: moer@kemp-lauritzen.dk

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet vores kontor i Albertslund. Det forventes, at du deltager i mødeaktiviteter både hos kunder- som i marken.

Ansøgningsfrist senest 31. maj 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Morten Emerik Rasmussen Afdelingschef mobil tlf. 25247420