Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Projektleder til Ventilationsafdeling i Hvidovre

image

I Kemp & Lauritzen leder vi efter en ambitiøs og eksekveringsstærk Projektleder til vores ventilationsteam, som er en del af vores Teknikhus. I denne rolle vil du få mulighed for at arbejde på nogle spændende projekter indenfor byggebranchen, og samtidig samarbejde med kollegaer på tværs af el, køl og vvs i vores tværfaglig organisation.

I Teknikhuse er vi ambitiøse og leverer både fagspecifikke og tværfaglige løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl. Alt sammen regionalt forankret. Det gør det lettere at være kunde hos os, fordi vi altid er klar til at rykke ud for at skabe de bedste løsninger på tværs af faggrænser

Som vores nye Ventilationsprojektleder vil du være en vigtig del af vores ventilationsteamet, der sammen drives af at sikre høj kvalitet for vores kunder, samarbejde og udvikling af vores forretning. Vi har fokus på stærkt internt fællesskab, arbejdsglæde, faglig stolthed og tager kvalitet personligt.

Dine overordnede ansvarsområder

 • Ledelse og gennemførelse af ventilationsprojekter fra ordreindgang til færdig aflevering hos kunden
 • Samarbejde med kalkulationsafdelingen i tilbudsfasen omkring vurdering af opgaverne, herunder i forbindelse med prissætning af ekstraarbejder på projekterne
 • Medvirke til et godt og konstruktivt tværfagligt samarbejde.
 • Ledelse af egne montører
 • Styring og kontrahering af underentreprenører og leverandører
 • Økonomisk styring af projekterne
 • Sikre at projekterne følger de til enhver tid gældende interne administrative og økonomiske rutiner
 • Vedligeholdelse og udbygning af eksisterende kunderelationer
 • Deltage i udarbejdelse af dokumentationsmateriale, herunder KS og driftsvejledninger

Din baggrund

 • Vi forventer, at du har ca. 3-5 års erfaring med projektledelse indenfor ventilation eller andet relevant område
 • Du er tekniks faglig uddannet med speciale i og stor erfaring med ventilationsinstallationer

Din person

Vi leder efter en projektleder, som kan bidrage med et skarpt overblik, et overskud og skaber resultater gennem en positiv attitude. Du er en stærk kommunikator overfor kunder og medarbejdere, besidder gennemslagskraft og løber dine opgaver i mål med højt drive og energiniveau.

Du en innovativ tilgang til dine projekter, er udviklingsorienteret og søger konstant at søge ny viden indenfor dit fagområde. Herudover har du en god portion humor

Vi tilbyder

Kemp & Lauritzen har i mere end 140 år været med til at bygge den teknologiske platform under Danmark – og serviceret den i alle årene. Vi skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.

Du bliver en del af en virksomhed med solid erfaring og som samtidig kontinuerligt investerer i udvikling af vores medarbejdere og vores forretning. Du får derfor mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til alle.

Afdelingen drives fra kontoret i Hvidovre men arbejder med projekter i hele storkøbenhavn.

Vi tilbyder en lønpakke som modsvarer dine kvalifikationer, som indeholder pension, sundhedsforsikring, sund og varieret frokostordning, IT, firmabil og telefon

Såfremt stillingen har vakt din interesse, og du samtidig har mod på at gå forrest og vise vejen, vil det glæde os at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen', snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af før ansøgningsfristens udløb, hvis den rette kandidat er fundet.

Du kan læse meget mere om Kemp & Lauritzen på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 31. maj 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Morten Smollerup Afdelingschef tlf. 3810 2020 mobil tlf. 2528 7282