Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

EL-TEKNIKER - KEMP & LAURITZEN ÅRHUS/SILKEBORG

image

Til vores afdeling i Århus eller Silkeborg søger vi lige nu en alsidig elektriker, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende service, mindre projektopgaver samt industriinstallationer.

Om stillingen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange kunder i Østjylland

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring og er løsningsorienteret. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når de rette kandidater er fundet.

Ansøgningsfrist senest 4. juni 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Peter Wallén Serviceleder mobil tlf. 2060 0266