Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Ventilationsingeniør til Danmarks førende teknikvirksomhed

image

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med projektering af ventilationsanlæg på nogle af landets største entrepriseprojekter?

Vi søger lige nu en ventilationsingeniør til vores Engineering afdeling i Hvidovre, der skal være med til at sikre at vores ventilationsanlæg projekteres således de overholder projektets funktionskrav, er bygbare og er udarbejdet med tid og økonomi for øje.

I Engineering arbejder vi med projektering og BIM af tekniske installationer. Det er vores opgave at sikre at projekterne er bygbare, kollisionsfrie og projekteret således de overholder projektets kravspecifikationer, inden projektet overleveres til vores udførende afdelinger. Vores primære fokusområder er høj faglighed, godt kollegaskab, faglig og personlig udvikling samt lyst og nysgerrighed til at lære nyt.

Ansvarsområder

Som vores nye ventilationsingeniør bliver dine primære ansvarsområder udarbejdelse af ventilationsprojekter på udførelsesprojektniveau evt. på baggrund af modtaget rådgiverprojekt, herunder

 • Digital projektering af ventilationsanlæg med fokus på bygbarhed, mængdeudtræk, kollisions- og konsistenskontrol, produktionstegninger mv.
 • Sikre at ventilationsanlæggene projekteres således de overholder projektets funktionskrav, Molios standardbeskrivelser samt generelt 'god projekteringsskik'.
 • Dimensionering og dokumentation af ventilationsanlæg herunder aggregater, ventilatorer, kanalsystemer, armaturer mv.
 • Udarbejdelse af beregninger, herunder tryktabsberegninger, lydberegninger, energiberegninger, tekniske beregninger.
 • Udarbejdelse og ajourføring af projekteringstidsplan
 • Kvalitetssikring af projekteringsprojekter
 • Opfølgning og kvalitetssikring på byggepladserne
 • Faglig sparring internt i forbindelse med tilbudsgivning, udførelse, idriftsættelse, commissioning og aflevering.
 • Kendskab til DS428-2019, samt renoverings- og ombygnins-sager.

Din baggrund

Du har solid erfaring fra branchen med både projektering og udførelse af ventilationsanlæg. Du er meget bevidst omkring tid, kvalitet og økonomi, og du er vant til at de tre ting skal være i balance.

Du har en baggrund som ingeniør, konstruktør, installatør, maskinmester eller lign. Gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Din person

Hos Kemp & Lauritzens Engineering afdeling er vi ambitiøse på medarbejderne, afdelingen og virksomhedens vegne. Vi er også af den overbevisning at det skal være sjovt at gå på arbejde, og man skal have det godt med sine kollegaer.

Som person er du vant til at arbejde målrettet med egne projekter, selvstændigt og som del af et team. Du er dygtig til at kommunikere med dine kollegaer på alle niveauer, samt øvrige samarbejdspartnere. Du er en god kollega, der sætter pris på sammenhold, og tror på at som et team er vi stærkest.

Kendetegn hos dig vil typisk være:

 • Stort overblik, målrettet, resultatskabende, vedholdende og stabil
 • Motiverende, inspirerende, skaber resultater gennem positiv attitude
 • Visionær og innovativ, samt evner at håndtere en kompleks og detailorienteret hverdag
 • Empatisk, positiv og god humor
 • Selvstændig med stor gennemslagskraft
 • Højt drive og energiniveau
 • Detaljeret og struktureret

Vi tilbyder

Kemp & Lauritzen har i omkring 140 år været med til at bygge den teknologiske platform under Danmark – og serviceret den i alle årene. Du bliver derfor en del af en virksomhed med stærk erfaring og som samtidig kontinuerligt investerer i kompetenceudvikling. Vi sætter stærkt fokus på arbejdsglæde, faglig stolthed og tager kvalitet personligt.

Du får mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaverne, og med stor mulighed for at være med til at præge afdelingens fortsatte udvikling inden for digital projektering af ventilation.

En lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Såfremt stillingen har vakt din interesse, og du samtidig har mod på at gå forrest og vise vejen, vil det glæde os at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen', snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af før ansøgningsfristens udløb, hvis den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist senest 4. juni 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Michael Krøyer Sektionschef tlf. 4366 8537 mobil tlf. 2082 0792