Top
logo
Døgn
service
+45 4366 8888

Servicetekniker - Kemp & Lauritzen Roskilde

image

Til vores afdeling i Roskilde søger vi lige nu en alsidig elektriker, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Om stillingen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder på Sjælland.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet og du har kørekort.

Vi tilbyder alle vores medarbejdere

  • Udfordrende opgaver, ansvar og kompetence i en dynamisk virksomhed med gode kolleger og store muligheder for personlig samt faglig udvikling
  • En god og rummelig arbejdsplads
  • Nødvendig uddannelse og træning
  • Sundhedsforsikring og heltidsulykkesforsikring
  • Stort fokus på et sikkert arbejdsmiljø

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Ansøgningsfrist senest 1. juli 2021.
Kontaktperson:Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt:
Jakob Gøtze Afdelingschef tlf. 24215922 mobil tlf. 24215922